Hírarchívum - 2007. augusztus

Európában is csökken az Xbox 360 ára

Végre-valahára az öreg kontinenst is elérte az Xbox 360 árának csökkenése, ahogy arra számítottunk is a nyugati árváltoztatások után.

Tölthető a Skate demója

Kicsit megkésve ugyan, de elérhetővé vált a Tony Hawk-játékok első trónkövetelőjének, a Skate Xbox 360-as változatának kipróbálható verziója.

Megérkezett az első Saboteur-teaser

Korábban már hírt adtunk a játékról, most pedig itt az első trailer, mely nagyon hangulatosra sikerült, bár tényleg csak érdeklődés felkeltésre jó, hisz eléggé rövid.

Call of Duty 4 : Modern Warfare - újabb videó

Biztos vagyok benne, hogy aki a Call of Duty 4-et várja, minden egyes napot számlál a naptárában és az összes videót - ahogy ezt is - kivétel nélkül megnézi vagy tízszer.

BioShock demo érkezett

Örömmel jelenthetem be a még nem alvók és BioShock rajongók számára, hogy megérkezett a játék kipróbálható verziója, immáron PC platformon is.

PlayStation 3 - újabb Starter Pack jön Európába

Egy francia weboldal szerint a Sony újabb Starter Pack-et akar kiadni Európában más játékokkal, de változatlan áron - persze a régiért cserébe.

Vírus terjed az Xbox Live-on?

Több felhasználó állítja különböző fórumokon, hogy Xbox Live-on keresztül terjedő vírus áldozatai lettek - a hír egyelőre csak pletyka, de nem árt odafigyelni.

Team Fortress 2 - érdekességek a játékról

Nemrég jelent meg egy videó a Team Fortress 2-ről, amelyben az egyik fejlesztő beszél a játék egyik fő érdekességéről, a rajzfilmszerű grafikáról.

BioShock- újabb gameplay videók a láthatáron

Most, hogy közeleg a BioShock megjelenése, egyre több gameplay videót kapunk ebből az igen csak beteg, ugyanakkor zseniális játékból.

Clive Barker's Jericho - újabb trailer érkezett

Új trailer érkezett a Jerichóról, mely a játék első perceit mutatja be, így Devin Ross halálát is: kiderül miért vagyunk hatan a hét főből!