Hírarchívum - 2007. augusztus

The Hunt - harc a túlélésért

A játék főszereplőjeként egy The Hunt nevű TV showban kell részt vennünk, mely nem más, mint a kormány legújabb, bűnözés elleni kampányának része.

Bemutatkozik a The Sims 2: Castaway

A The Sims 2 sorozat legújabb, PS2-re, PSP-re és Wii-re megjelenő részében szimjeink egy lakatlan szigeten kötnek ki, ahol harcolniuk kell a túlélésért!

Letölthető a Stranglehold demója

Az E3-on tett ígéreteknek megfelelően megérkezett a Stranglehold kipróbálható változata. Elsőként az X360-as játékosok bújhatnak Tequila felügyelő bőrébe.

Készül a TimeSplitters negyedik része

Öröm az ürömben, a Free Radical a sikervárományos Haze mellett régi sorozatára, a TimeSplitters-re is fordít energiát - ma megerősítették a negyedik rész készültét.

PSP-re is lesz a PlayStation Home

John Koller, a Sony marketeingese elárulta, hogy a cég PSP-re is szeretne egy verziót a PlayStation 3-ra tervezett PlayStation Home-ból.

Új kézikonzolon dolgozik a Nintendo?

Elképzelhető, hogy a jövőben új platformmal foglalkozhat majd a Gamekapocs, ugyanis a Nintendo egy új kézikonzolon dolgozik ki-ki örömére.

GC 2007: Kipróbálható lesz a Spore

Augusztus végén kezdődik Európa (és most már a világ) legnagyobb játékshowja, ahol többek között a sikervárományos Spore is kipróbálható lesz!

Tizenhat deszkás az új Tony Hawk-játékban

Végre fény derült a Tony Hawk's Proving Ground deszkásaira: a tizenhat profi rendkívül jól lett megválogatva, mindegyikük nagyon tehetséges!

Alone in the Dark - jön a rendezői változat

Azt hiszem, mindenki egyetért abban, hogy Herr Boll Alone in the Dark-ja az egyébként is páratlanul rossz rendező munkásságának mélypontját jelentette.

HWSW: Megérkezett a Nokia Prism kollekciója

Újabb szériával bővíti dizájntelefonjai körét a Nokia, a ma bemutatott Prism kollekció jelenleg két darabból áll, a Nokia 7900 Prism és a Nokia 7500 Prism mobilkészülékekből.