Hírarchívum - 2007. augusztus

Kiegészül a Rainbow Six: Vegas?

Még egy éve sem jelent meg a Rainbow Six: Vegas, de a jelek szerint máris készül a kiegészítőlemeze. Ha minden igaz, az addon a Bishop alcímet kapja majd.

Késik a Left 4 Dead is

A Grand Theft Auto IV késése után egy újabb szomorú csúszásról kell beszámolnunk, mely ezúttal a Counter Strike készítőinek új játékát, a Left 4 Dead-et érinti.

Ismét Emmy díjra jelölték a South Parkot!

Ismét egy igazi csemegével szolgálhatunk azon kedves olvasóinknak, akik legalább annyira odavannak a South Park sorozatért, mint pl Én!

Rage - John Carmack új játéka!

A Doom és a Quake című nagyszerű sorozatok megálmodója, John Carmack ma éjszaka bejelentette legújabb poszt-apokaliptikus FPS-ét, a Rage-t.

Hétvégi Starcraft 2 képparádé

A Blizzard ma nagyon kitett magáért, nem is csoda, hiszen épp ma (vagyis tegnap) volt a Blizzcon. A WOW bejelentés mellett maradt idejük új Starcraft 2 képek kiadására is!

WOW: Wrath of the Lich King bejelentés!

A Blizzard ma hivatalosan is bejelentette a World of Warcraft második, Wrath of the Lich King alcímet viselő kiegészítőjét. A játékról képek és egy videó is érkezett!

Bemutatkozik a Sledgehammer

Új játékon dolgozik a Buka Entertainment és a Targem Games. A Sledgehammer egy kamionos verseny lesz, megjelenésére pedig még idén számítani lehet.

The Darkness és GRAW2 demók a PS Store-on

A mai napon két új demóval gazdagodott a Playstation Store, így a The Darkness és a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 már ingyenesen is kipróbálható PS3-on.

Grand Theft Auto IV - csak 2008-ban!

Szomorú bejelentést tett a mai napon a Take Two, a Grand Theft Auto IV kiadója. Az új Rockstar játék megjelenését 2008. tavaszára csúszották át!

Nyerj eredeti GR3: Advanced Warfighter 2 játékot

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajéndékod!