Hírarchívum - 2007. augusztus

Über-intelligens tapírok támadnak a Földre!

A napokban befutott hozzánk az Enemy Territory: Quake Wars bétája, melyből megtudtuk többek közt, hogy Über-intelligens tapírok támadnak a Földre!

Exkluzív PGR4 bemutató a World Cyber Games-en

A World Cyber Games hazai döntőjén a Project Gotham Racing negyedik részének exkluzív bemutatóját is megtekinthetik a látogatók szeptember 2-án.

Stuntman: Ignition kedvcsináló

A THQ gondozásában augusztus 28-án érkezik a Stuntman: Ignition, melyből ma egy vadi új trailer látott napvilágot. A játék PS2-re, PS3-ra és X360-ra készül.

STALKER: Clear Sky - képek és trailer

Vadi új képek, sőt egy premier trailer is érkezett a STALKER: Shadow of Chernobyl előzményeit bemutató STALKER: Clear Sky-ból. Tessék-lássék.

Red Faction 3 hírek és egy kis THQ pénzügy

Idén februárban még csak pletykaszinten beszéltünk a Red Faction folytatásáról. A bejelentés még nem történt meg, de már biztos, hogy készül a harmadik rész!

Késik a PS3 exkluzív Rise from Lair

Eredetileg augusztus 14-re lett kiírva, ám szeptemberre csúszott a korábban csak Lair-ként ismert Playstation 3 exkluzív Rise from Lair megjelenése.

Megérkezett a Fatal Inertia demója

Az Xbox Live-ról már tölthető a Playstation 3 exkluzívként bejelentett Fatal Inertia demója. A program mérete mindössze 380 MB lett!

World in Conflict béta vége, jön a demó

Tegnap reggel véget ért a World in Conflict nyílt bétatesztje, melyben ti, a Gamekapocs regisztrált olvasói is részt vehettetek. Nem kell csüggedni, már készül a demó!

Szeptemberben érkezik a PS3-as DIRT

A Codemasters végre kitűzte a PC-re és Xbox 360-ra már egy ideje kapható Colin McRae: DIRT Playstation 3-as átíratának megjelenési dátumát.

Bemutatkozik a Sam & Max: Season 2

A hat részes Season 1 után itt a Sam & Max sorozat legújabb évadja! A mindig nyugodt kutya és az őrült nyúl ezúttal is nagy kalandra indul.