Hírarchívum - 2007. augusztus

Tényleg olcsóbb lesz az Xbox 360

Július végén arról számoltunk be, hogy több amcsi áruház is 50 dollárral olcsóbban kínálja az X360-at friss katalógusában. A Microsoft megerősítette a központi árcsökkentést.

Eternal Sonata demó az Xbox Live-on

A Namco Bandai jóvoltából megérkezett a Live-ra a korábban Trusty Bell: Chopin's Dream néven ismert Eternal Sonata kipróbálható demója. A progi mérete 584 MB lett.

Az USA-ban már kapható a 80 GB-os PS3

A Sony Computer Entertainment America bejelentette, hogy a tengeren túlon elkezdték értékesíteni az első, 80 GB-os merevlemezzel felszerelt PS3 konzolokat.

Újabb Halo 3 trailer

Egy újabb, igen hangulatos kedvcsináló érkezett az Xbox 360-ra és PC-re készülő Halo 3-ról. Kellemes anyag, rajongóknak kötelező!

Project Gotham Racing 4 - PC-re is jöhetne?

A Project Gotham Racing-szériát jegyző Bizarre Creations egyik embere kifejtette a CVG-nek, hogy egyetlen dolog miatt nincs PC-re PGR: ez pedig a Microsoft.

Name Your F.E.A.R. - szavazz a döntősökre!

Készül a F.E.A.R. második része, mely jogi okokból nem viselheti majd az első rész címét, így a Monolith kreatív emberek ötleteit várta egy verseny keretében.

Novemberben érkezik a Hellgate: London

Észak-Amerikában Halloween idején, október 31-én, míg az öreg kontinensen két nappal később, november másodikán kerül boltokba a Hellgate: London.

UT3 - egér és billentyűzet támogatás konzolon

Aki esetleg attól tartott volna, hogy PS3-on alulmarad a PC-s játékosokkal szemben az új UT-ben, egyet se féljen! Az Epic már dolgozik a megoldáson.

PS3-ra is készül az Alan Wake?

Habár a Microsoft gyakorlatilag kisajátította magának a PC-re és X360-ra bejelentett Alan Wake-et, elképzelhető, hogy mégis lesz PS3-as változat a játékból.

BioShock - bemutatkozik a gyűjtői változat

Végre-valahára konkrét képet kaptunk a BioShock gyűjtői változatáról, mely többek között egy Big Daddy figurát is tartalmazni fog a leendő tulajok legnagyobb örömére!