Hírarchívum - 2007. augusztus

Október végén érkezik a TimeShift

Sokat vártunk rá, ám minden megpróbáltatás ellenére most már fél lábon is kibírjuk akár a Timeshift megjelenéséig hátralévő rövid időt!

Újabb Aliens vs. Predator készül

A 2004-es Alien vs. Predator folytatása az idei év végén kerül mozikba: az Aliens vs. Predator természetesen játék formájában is tiszteletét teszi majd.

Call of Duty 4 - minden, amit a bétáról tudni kell

Az Infinity Ward egy raklapnyi információval lepte meg a rajongókat és a sajtót a közelgő többjátékos bétatesztet illetően, mely Xbox 360-on lesz esedékes.

Felvásárolja a Sony a Rockstart?

Durva pletyka látott reggel napvilágot, miszerint a Sony szárnyai alá venné, azaz felvásárolná a GTA- és Manhunt-szériákat jegyző Rockstart.

Tovább csökkenhet a PS3 ára a GTA IV miatt

Elemzők szerint a jövő év elején tovább csökkenhet a PlayStation 3 ára, köszönhetően az akkor boltokba kerülő a Grand Theft Auto IV-nek vagy a Metal Gear Solid 4-nek.

Itt az új, negyedik generációs iMac

Az Apple bemutatta a legújabb, negyedik generációs iMac gépet. A jó hírrel együtt részletes specifikációk és nagyfelbontású fényképek is érkeztek!

Xbox 360 Premium - HDMI támogatással!

A Microsoft bejelentette, hogy a nagy árzuhanásra készülő első Xbox 360 Premium szállítmányok már HDMI csatlakozóval érkeztek az amerikai boltokba.

Medal of Honor: Airborne - multi móka

Ahogy szépen lassan közeledik a Medal of Honor Airbone, annál inkább kap kedvet az ember egy jó kis ejtőernyőzésre a második világháborúban...

HWSW: Tesztelés alatt az XP SP3 és a Vista SP1

A Microsoft csendben kiadta a tesztelőknek a Windows XP harmadik és a Windows Vista első szervizcsomagjának előzetes (pre-beta) változatát.

Játék készül a Speed Racer-ből

Játék készül a Warner Bros és a Wachowski fivérek legújabb, 2008-ban mozikba kerülő, Speed Racer című filmje alapján. A cucc PS2-re, PSP-re és Wii-re jön.