Hírarchívum - 2008. november

Lips premier party a szerdán a Citadellán

Most szerdán - az idei évben utoljára - újabb premier party kerül megrendezésre, amely a Lips című karaoke játék megjelenését hivatott ünnepelni.

Februárban jön a konzolos Street Fighter IV

Egyszer ugyan már beszámoltunk a Street Fighter IV februári megjelenéséről, akkor azonban még nem tudtuk, hogy Japán mellett nyugaton is ekkor fog megjelenni a játék.

Mozgásban a Killzone 2 többjátékos módja

Öt fantasztikus videó érkezett a PS3-exkluzív Killzone 2-ből. A videók a multiplayer béta pillanataiba enged betekintést: PS3-tulajok kapaszkodjatok, ez kemény lesz.

Gears of War 2 - folytatódik rovarírtás

Újabb videót kaptunk a Gears of War nemrég megjelent második részéből - ha a videót egy szóval kellene jellemeznem, azt mondanám: vér.

Leállították a Fűrész-játék munkálatait

Valaki talán örül neki, hogy a saját magát aranytojó tyúkká avanzsáló Fűrész adaptációját a napokban törölték, a kiadó nem tudta továbbfinanszírozni a fejlesztéseket.

Tomb Raider: Underworld - újabb kedvcsináló

A Crystal Dynamics műhelyében készülő Tomb Raider: Underworld kapcsán újabb videó érkezett, amelyben ízelítőt kapunk Lara Croft ígéretes kalandjából.

Age of Conan - új tartalom a nagyoknak

Az Age of Conan egyik legnagyobb hibája volt, hogy kevés újdonságot tartogatott azok számára, akik elérték a maximális ötvenedik szintet.

Skate 2 - a San Vanelona-i sztori

Az EA bőszen készíti a Skate folytatását, amely megjelenése jövő év márciusában esedékes: ezúttal egy exklúzív sztori trailert kaptunk kézhez - érdemes megnézni!

Need for Speed: Undercover - az első pillanatok

Új videó érkezett az Undercoverről, melyben megtekinthetjük a játék elejét: az intrótól kezdve egészen addig a pillanatig, ahogy a mélyvízbe dobnak minket.

Új Bionic Commando kedvcsinálók érkeztek

Újabb öt kép és két előzetes videó érkezett a Capcom jövő év elején - várhatóan februárban - megjelenő akciójátékáról, a Bionic Commando-ról.