Hírarchívum - 2008. február

Márciusban kezdődik a Max Payne forgatása

Régóta tudunk már a Max Payne moziadaptációjának készültéről, a tényleges forgatás kezdete azonban még várat magára - egészen márciusig.

Gears of War 2 infóáradat várható a jövő héten?

Egyre több a pletyka a Gears of War második részének bejelentésével kapcsolatban - persze a hivatalos oldalról továbbra is cáfolnak minden kétes eredetű hírt.

Az Electronic Arts szerint idén a PS3 lesz a jobb

Az Electronic Arts közzétette az idei évre szóló jóslatait: a cég szerint az európai piacon háromszor annyi PlayStation 3 fog gazdára találni, mint Xbox 360.

Jönnek a PS3-as Platinum-játékok

Több internetes áruház is azt állítja, hogy hamarosan debütálnak Japánban az első Platinum (olcsó árkategóriás) PlayStation 3-játékok.

Devil May Cry 4 - óriási siker már az első napon

Igen nagy az érdeklődés a felkelő nap országában, Japánban a Devil May Cry negyedik része iránt, mely január 31-én debütált a szigetországban.

Condemned 2: Bloodshot két percen keresztül

Befutott egy új videó a Sega és a Monolith Productions által dédelgetett Condemned 2: Bloodshotról - a játék megjelenésére már nem kell sokat várnunk.

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk izgalmasnak ígérkezik, hiszen érkezik többek között a Devil May Cry negyedik illetve a Turok új része, valamint jön a Culdcept Saga és még pár finomság!

Konzolokra is elkészülhet a Space Siege

Chris Taylor legújabb játéka nem csupán számítógépre, de az elérhető konzolok valamelyikére is megjelenhet majd - árulta el a játék egyik producere.

Ismét mozgásban a Lost: Via Domus

Megérkezett a második hivatalos trailer a Lost: Via Domusról - az azonos című sorozat alapján készülő játék a hónap végén kerül a boltok polcaira.

Bemutatkozik a Shadow Harvest

Pár kép erejéig betekintést kapunk a Shadow Harvest című, PC-re és X360-ra megjelenő, 2025-ben játszódó TPS -játékról, amelyet tegnap jelentettek be.