Hírarchívum - 2008. február

HWSW: Megérkezett a Firefox 3 harmadik bétája

Letölthető, kipróbálható a Firefox webböngésző 3-as változatának legújabb bétája - írja a Nagytestvér. A harmadik béta a Mozilla weboldaláról tölthető le.

Prototype, Spore és Jumper videók érkeztek

Három remek játékból, a Prototype-ból, a Spore-ból és a Jumper-ből érkezett tegnap este 1-1 friss videó. Érdemes megnézni őket, mert kellemes címeknek bizonyulnak!

Kipróbálható a WorldShift béta változata

Kezdetét vette a harmadik évezred nagy háborúja - az internetről ugyanis már tölthető a bolgár Black Sea Studios új RTS-ének, a WorldShift-nek a bétája.

Devil May Cry 4 - egymillióan töltötték le a demót

Január 24-én vált elérhetővé az Xbox 360-as Devil May Cry 4 kipróbálható változata, megjelenése óta pedig több, mint egymillió felhasználó töltötte le.

DS-re is megjelenik a Race Driver: Grid

A Colin McRae: Dirt fejlesztőinek új autóversenye Nintendo DS-re is megjelenik a PC-s, PS3-as és X360-as változatok mellett - a megjelenési dátum egyelőre nem ismert.

Májusban érkezik a PC-s Mass Effect

A Bioware végre bejelentette, hogy idén májusban érkezik PC-re az Xbox 360-on óriási sikereket elért szerepjáték, a Mass Effect.

Elkészült a God of War: Chains of Olympus

A Sony bejelentette, hogy a God of War: Chains of Olympus munkálatai befejeződtek, a PSP-exkluzív játék készen áll a sorozatgyártás megkezdésére.

Új Grand Theft Auto IV videó érkezett

Megjelent egy új Grand Theft Auto IV mini videó, mely a hivatalos oldal nyitóanimációja lett volna, ám végül kihagyta a két nappal ezelőtti startot.

HWSW: Itt az NVIDIA legújabb mobilos lapkája

Villámgyors grafikát és nagyfelbontású videót lehet előállítani az NVIDIA legújabb mobilos lapkájával - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW magazin.

Játék készül az új G.I. Joe mozifilmből

2009-ben kerül mozikba az új G.I. Joe film, a Hasbro mai jelentéséből pedig megtudtuk, hogy az Electronic Arts gondozásában még játék is készül belőle.