Hírarchívum - 2008. február

This is Vegas - friss képek és trailer

Mindenki úgy ismeri Las Vegas-t, mint a Bűn Városa. Ne hagyjuk, hogy békés, családszerető, biztonságos hely legyen - legalábbis ne a This is Vegas-ban!

Gazdára talált a vízhűtéses ATi videókártya

Gazdára talált legutóbbi SMS nyereményjátékunk díja, az exkluzív kivitelű, vízhűtéses Sapphire TOXIC ATi Radeon X1900XTX videókártya!

Két-három évet kell várni a Crysis folytatására

A Crytek fejese, Cevat Yerli szerint sokat tanultak az első Crysis fejlesztése során, így a folytatás már gyorsabban készülhet el.

Frontlines: Fuel of War multi demó a Live-on

Az Xbox 360-nal rendelkező játékosok letölthetik a Frontlines: Fuel of War multiplayer demóját, mely a Kaos Studios új FPS-ének többjátékos módját mutatja be.

Hamarosan leleplezik az új King of Fighterst

Az idei AOU-kiállításon bemutatásra kerül a The King of Fighters sorozat legújabb, szám szerint tizenkettedik része - az expó a héten nyitja meg kapuit.

Készül a harmadik Mortal Kombat mozi

Rendezője, Chris "Mink" Morrison árult el néhány érdekességet a következő Mortal Kombat filmadaptációról, mely várhatóan 2010-ben kerül a mozik vásznaira.

Soul, az új 5 megapixeles Samsung mobil

A Samsung ma délelőtt bemutatta a 2008-as évre kifejlesztett új 5 megapixeles kamerával felszerelt mobilját, becenevén a Soul-t.

Nyerj vízhűtéses ATi videókártyát!

Legújabb nyereményjátékunkban egy vízhűtéses, minden igényt kielégítő Sapphire TOXIC ATi Radeon X1900XTX videókártyát nyerhetsz!

Turning Point: Fall of Liberty - londoni kiruccanás

Bár a demót végigtolva hatalmasat csalódtunk, a fejlesztők megígérték, hogy a végleges Fall of Liberty nem lesz ilyen rossz - pláne, ha Londonba is eljutunk!

Már tárgyalnak a Crysis filmadaptációjáról

Bár a Crysis történetétől nem vágtuk hanyatt magunkat, valaki mégis lát fantáziát az inváziós, háborúzós, szuperkatonás sztoriban - reméljük, nem Boll az a valaki.