Hírarchívum - 2008. február

Idén is eláraszt minket folytatásokkal az EA

Az Electronic Arts az utóbbi napokban leleplezte a Red Alert harmadik részét, megjelölte a Spore érkezésének dátumát, ráadásként tervezett folytatásairól is beszélt.

Fronlintes: Fuel of War PC-s demóra várunk

Az Xbox 360-as demó már megjelent, hamarosan pedig a PC-sek is kapnak a jóból: a Frontlines: Fuel of War demója március 11-én érkezik számítógépre.

Alcímet kapott a Red Faction harmadik része

Lassan csípünk el egy-egy információmorzsát a készülő Red Faction 3-ról, most éppen a legújabb Game Informer magazin címlapjáról derült ki a játék teljes címe.

PlayStation 3-ra is készül a World in Conflict

Azt már régóta tudjuk, hogy Xbox 360-ra is készül a tavalyi év egyik legsikeresebb PC-s játéka, a PlayStation 3-as verziót csak ma leplezték le.

Az első Red Alert 3 képek!

A tegnap hivatalossá vált bejelentés után ma megérkeztek az első igazi, amúgy kiszivárogtatott képek a Command & Conquer: Red Alert 3-ból.

Kipróbálható a legújabb Sam & Max epizód

Megjelent az újgenerációs Sam & Max sorozat második évadjának harmadik része, mely a megszokott módon vásárlás előtt természetesen ki is próbálható.

Letölthető a Jack Keane demója

Bár itthon egy ideje már elérhető a Jack Keane, Európa több országában és Amerikában még csak most jelenik meg, így óriási a hype körülötte.

Március végén jön a Gran Turismo 5: Prologue

Míg az amerikaiak csak április 17-étől, addig az európaiak már március végétől megvásárolhatják a Gran Turismo 5 Prologue névre hallgató előzetes verzióját.

Spore - next-gen konzolokra is elkészülhet

A kiadó Electronic Arts legalábbis a rendkívüli érdeklődésre való tekintettel PS3-ra és X360-ra is elkészítené Will Wright legújabb játékát, a Spore-t.

Most már biztos: készül a Red Alert 3!

Végre lehullt a lepel az új Command & Conquer játékról. Ahogy sejteni lehetett, nem csak a Tiberium-mal folytatódik a sorozat, jön a Red Alert 3 is!