Hírarchívum - 2008. július

E3 2008: Megérkeztek az első LocoRoco 2 képek

Ki gondolta volna, hogy a Sony két olyan marhasággal, mint a LocoRoco és a Patapon, világsikert érhet el? Mi eleinte biztosan nem...

E3 2008: Lord of the Rings - Conquest videóinterjú

A Gyűrűk Ura megunhatatlan, az Electronic Arts sem unta még meg: legutóbb a Pandemicet kérték fel, hogy készítsék el a Battlefrontot fantasy témában.

E3 2008: Friss pletykák érkeztek az új Halóról

Az már biztos, hogy a Bungie a ma esti Microsoft-konferencia keretében új Halo-játékot jelent majd be, az első pletykák szerint pedig nem is akármilyet!

E3 2008: Hamarosan kezdődik az idei kiállítás

Az idei E3 nulladik napjára ébredtünk ma, melynek következménye, hogy a rendezvény hamarosan hivatalosan is megnyitja kapuit.

Gears of War 2 videóözön

Új videók érkeztek a Gears of War második részéről, amelyben láthatunk új multiplayer pályát, valamint az első részben megismert területet új köntösben.

Prince of Persia: Prodigy - képeken a Herceg

Új képek érkeztek az idei év végén megjelenő Prince Of Persia: Prodigy-ből. A képeken láthatunk közös harcokat, mozdulatokat.

Dawn of War 2 képlopatok

15 darab új képpel frissült a Warhammer 40k: Dawn of War 2 galériánk, amelyeken a véres csaták egy-egy pillanatai tekinthetők meg.

District Wars - új, lengyel fejlesztésű GTA-klón

District Wars néven Grand Theft Auto sorozatra hajazó lövöldözős játékot fejleszt a krakkói Teyon csapata egyelőre kizárólag PC platformra.

Bezárt a Hellgate: London fejlesztője

Mára vált hivatalossá, hogy a Hellgate: London és a Mythos című játékok fejlesztője, a Flagship Studios lehúzza a rolót, alkalmazottjait pedig szélnek ereszti.

A jövő heti játékmegjelenések

Bár a jövő héten az E3 kapja a főszerepet, a szokásos megjelenés-előrejelzésünk nem maradhat ki annak ellenére sem, hogy nem túl szép a lista.