Hírarchívum - 2008. július

E3 2008: A negyedik videócsokor

Ma is rengeteg friss videót nézhettek meg a tegnapi eseményről, valamint néhány játék első előzetese is megtekinthető, mint pl. a Wolfenstein vagy az I Am Alive.

E3 2008: videók az 1. napról

A mai napról is tekintsetek meg egy kisebb videócsomagot, amelyben már megtalálható a DC Universe Online és a God of War harmadik része.

E3 2008: Sony sajtókonferencia élőben

A Sony sajtókonferenciát is élőben közvetítjük. Kíváncsian várjuk, milyen bejeletésekre készül a Sony, milyen új információkat tudunk meg.

E3 2008: Nintendo sajtókonferencia élőben!

A tegnapiakhoz hasonlóan, a Nintendo sajtókonferenciáját is élőben fogjuk közvetíteni. A hír folyamatosan frissül, a kommentelni továbbra is szabad.

E3 2008: Electronic Arts konferencia videók

Az Electronic Arts konferenciájáról tekinthetünk meg videókat, amelyekben a szakemberek mesélnek a készülő játékokról, amelyek a közeljövőben jelennek meg.

E3 2008: Az első galériafrissítés

Az E3-nak köszönhetően rengeteg új képet csodálhatunk meg a frissen bemutatott játékok, valamint a régebbi bejelentések kapcsán egyaránt.

E3 2008: Konzolokra is megjelenik a Dragon Age

Az Electronic Arts konferenciáján árulta el, hogy a PC-s premier után az újgenerációs konzolokra is megjelenik a Dragon Age: Origins.

E3 2008: Új kiegészítő érkezik a Wii kontrolleréhez

Wii MotionPlus néven új kiegészítőt dob piacra a Nintendo újgenerációs gépéhez, mely elviekben nagy mértékben megnöveli majd a Wiimote pontosságát.

E3 2008: Electronic Arts kézen a Rage

Az EA mai sajtókonferenciáján jelentette be, hogy az id Software-rel kötött új megegyezése értelmében ő adhatja majd ki a Rage című lövöldét.

E3 2008: A jövő év első felében jön a Halo Wars

Újabb pontosítást kaptunk a Halo Wars érkezését illetően: a játék fejlesztői szerint stratégiájuk valamikor a jövő év első felében kerülhet boltokba.