Hírarchívum - 2008. augusztus

Perel a Ubisoft az Assassin's Creed miatt

Talán emlékeztek még arra, hogy a PC-s Assassin's Creed már jóval megjelenése előtt letölthetővé vált: a Ubisoft úgy érezte, hogy valakit ezért felelőssé kell tennie.

The Godfather 2 újdonságok

Mint azt tudjuk a The Godfather játék az 1972-es filmnek, a Keresztapának a játékbeli mása,ami egy melléktörténetet mesél el a Corleone család története mellett.

HWSW: Bárki fejlesztheti a jövő webböngészőjét

Alig hűlt ki a Firefox 3, a Mozilla Alapítvány máris felfedte a következő nagy durranását, az Aurorát, ami egyelőre csupán egy koncepció - írja a HWSW.

Hatalmas nyereményjáték a a GTAGaming.hu-n

A GTAGaming.hu oldalon egy emelt díjas SMS-ért cserébe most LCD TV-t, házimozit, Xbox 360 konzolt, mobiltelefont és eredeti GTA4 játékot lehet nyerni.

WCG 2008: Koncertek és Virtuális Red Bull Air Race

A Samsungnak köszönhetően az idei évben is kiváló koncertekkel és remek bajnokságokkal várja a látogatókat a World Cyber Games magyarországi döntője.

PC-re is megjelenik majd a Resident Evil 5?

Bár a Resident Evil ötödik részét csak PS3-ra és X360-ra jelentették be, egy esetleges PC-s verzióval kapcsolatban mindig voltak találgatások - lássuk, mennyi esély van rá!

Shaun White Snowboarding - deszkázzunk egyet!

Még javában tart a nyár, de izgulhatunk, hogy milyen téli sport játékkal fogunk játszani idén. A válasz egyértelműen: Shaun White Snowboarding!

Megérkeztek az első képek a PC-s GTA IV-ből

Alig, hogy bejelentették, máris megérkeztek az első screenshotok a PC-s GTA IV-ből. Reméljük, hamarosan még több médiaanyagot kapunk a játék új verziójából.

GTA 4 - együtt játszanak a PC és X360 tulajok?

A Grand Theft Auto 4 hivatalos weboldalán megjelent a Games of Windows Live logo a játék neve mellett, amiből arra lehet következtetni, hogy lesz cross-platform játék.

Jön a PC-s GTA IV - most már hivatalos

Régóta várunk erre a bejelentésre, valahol belül tudtuk is, hogy lesz ilyen, de csak most vált hivatalossá: hölgyeim és uraim, jön a PC-s GTA IV.