Hírarchívum - 2008. augusztus

El sem kezdődtek az X360-as FFXIII munkálatai

Habár az Xbox 360-as Final Fantasy XIII-nak együtt kéne startolnia a PlayStation 3-as változattal, előbbi fejlesztései még el sem kezdődtek.

Fury - 48 óra múlva végleg leállnak a szerverek

A Fury-t jegyző Auran tavaly decemberben jelentette be, hogy bezárja kapuit: szerepjátékuk támogatottsága nem szűnt meg, de már neki sincs sok hátra.

PC-s toplista az Egyesült Államokból

Megérkezett a legfrissebb amerikai, PC-s toplista: én személy szerint ugyan egyik dobogós helyezettel sem játszanék, de hát ízlések és pofonok...

Saints Row 2 - a cél a GTA trónjának megszerzése

A Grand Theft Auto IV-nek még mindig nagy sikere van világszerte, de nemsokára jön a Saints Row 2, mely a Rockstar játéka által elfoglalt trónt célozza meg.

HWSW: Szövegeket, weboldalakat fordít a Google

A Google szokás szerint jön, lát, győz, ezúttal a fordítási piacon vette fel a kesztyűt a Translation Center elindításával - írja Nagytesvérünk, a HWSW.

Onechanbara - kettős játékbejelentés

A D3Publisher ma bejelentette a Onechanbara: Bikini Samurai Squadot, és annak folytatását, a Bikini Zombie Slayerst. Mindkét játékból befutottak az első képek is.

Alone in the Dark és Wall-E demók a LIVE-on

A LIVE-ról már tölthető az Alone in the Dark és a WALL-E kipróbálható demója. Aki eddig nem találkozott volna a játékokkal, most bepótolhatja a lemaradását!

Operation Flashpoint 2 - nyúlfarknyi kedvcsináló

Egy rendkívül rövid, de látványos kedvcsináló érkezett a PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Operation Flashpoint 2: Dragon Risingról.

A Nintendónak nincs több ötlete

Wii Fit, Wii Music, Wii Sports és így tovább: néhány példa a Nintendo nagyszerű ötletei közül, melyek ennyire népszerűvé tették konzoljukat, a Wii-t.

Mozgásban a Skate 2

Három videó érkezett az EA Black Box által fejlesztett, Tony Hawk-szériát verő Skate folytatásáról, amelyek között látható a játék első trailere.