Hírarchívum - 2008. augusztus

Burnout Paradise - váratnak magukra a motorok

Az eredeti tervek szerint már augusztusban meg kellett volna jelennie a kiegészítésnek, melynek köszönhetően motorokkal is száguldozhattunk volna az új Burnoutban.

Jövő héten startol a Telltale Games új sorozata

Strong Bads Cool Game for Attractive People néven új sorozatot indít az újgenerációs Sam & Max szériát is jegyző Telltale Games a jövő héten.

Wrath of the Lich King - ébredezik a Death Knight

A szerencsés béta-tesztelő játékosok már láthatták a Death Knight bevezető videóját, ám most bárki számára megtekinthetővé vált.

Nem lesz nekromanta a Diablo harmadik részében

Amikor az első gameplay videókat láttuk a Diablo 3-ból, akkor feltűnt egy új szereplő, aki a régi nekromantát hivatott lecserélni: ő a witchdoctor.

HWSW: A Siemens kiszállna a Fujitsu Siemensből

A Siemens hivatalosan is értesítette a Fujitsut, hogy ki szeretne szállni a két cég közös vállalatából, a PC-ket és szervereket gyártó Fujitsu Siemensből - írja a HWSW.

Call of Duty: World at War - Perzselő információk

A C&VG magazin emberei rendesen kifaggatták a Treyarch munkatársait - többek közt a Call of Duty: World at War multiplayer módjáról. Következzenek hát az új infók!

Kikapcsolható erőszak a Gears of War 2-ben

AZ Xbox 360 sikerjátékának folytatásában opcionálisan kikapcsolhatjuk az erőszakot, így a fiatalabbak is nyugodt szívvel játszhatnak a játékkal.

Új játékmóddal bővül a Battlefield: Bad Company

Holnapután új játékmóddal bővül a Battlefield: Bad Company: a korábbi részekből ismert Conquest mód kerül beépítésre úgy, hogy egy fityinget sem kell fizetnünk érte.

Kiszivárgott a Rock Band 2 érkezési dátuma

Az eredeti Guitar Heroért felelős Harmonix új játéka, a Rock Band hamarosan folytatást kap, a pontos megjelenési dátum viszont eleddig nem volt ismert.

Kedd esti galériafrissítés

Közel négyszáz új kép került galériánkba olyan címek képviseletével, mint az Armored Core for Answer, a Lego Batman, a Red Faction: Guerilla vagy a World of Warcraft.