Hírarchívum - 2008. augusztus

Teljes magyar nyelven jelenik meg az új STALKER

Már nem kell sokat várnunk, és hamarosan a boltok polcaira kerül a STALKER: Clear Sky. A játék itthon teljes magyar nyelven lesz kapható.

Nyerj eredeti EA játékokat az NFS Hungaryval

Ismételten egy nagyszerű nyereményjátékról számolhatunk be nektek - ezúttal az NFS Hungary teszi próbára látogatóinak tudását.

Wrath of the Lich King - Death Knight gameplay

Közeledik a legújabb WoW kiegészítőnek, a Wrath of the Lich King-nek a megjelenése. A legújabb gameplay videóban a Death Knight-okat vehetjük szemügyre.

Saints Row 2 képek és infók

Hat új, nagyfelbontású kép érkezett a GTA trónját magáénak követelő Saints Row 2-ből, amelyeken legfőképp a játék szereplőit láthatjuk.

Jobb lesz a PS3-as Alone in the Dark?

Az Alone in the Dark már megjelent PC-re, PS2-re, X360-ra és Wii-re, meg is kapta a keményt kritikákat a legtöbb oldaltól. Talán a PS3-as verzió jobb lesz?

Az első Star Trek Online infók

A Cryptic Studios műhelyében készülő Star Trek Online-ról tudhatunk meg néhány érdekességet, hála a stúdió egyik fejesének, Jack Emmertnek.

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky kedvcsináló

A hónap végén megjelenő Clear Sky a Shadow Of Chernobyl előzményeit dolgozza fel, ahogy egy magányos zsoldos Strelok nyomába ered.

Call of Duty: World at War - kooperatív móka

A Call of Duty: World at War egyik legnagyobb újdonságáról került ki az internetre egy videó, ami nem más, mint a kooperatív játékmód.

The Godfather 2 - hivatalos bejelentés és dátum

Az Electronic Arts a mai napon hivatalosan is bejelentette a The Godfather 2 készültét. A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jön, a dátum pedig jövő év februárja!

Mégsem lesz The Dark Knight játék?

Tavaly május óta tűkön ülünk, lerágjuk mind a tíz körmünket, mert állítólag játék készül a tegnap mozikba került The Dark Knight mozifilm alapján.