Hírarchívum - 2008. augusztus

Saints Row 2 - bemutatkozik a Testvériség

A Saints Row 2-ben több új banda is birtokába veszi a várost. Most az egyik ilyen új, magát Testvériségnek becéző csapat kisfilmjét tekinthetjük meg.

Egyedi és vicces achievementek a Fable 2-ben

A Lionhead nyilvánosságra hozta a Fable 2-ben megtalálható achievementeket, amik között bizony található néhány egyedi és vicces darab is.

Diablo III - újabb látnivalók érkeztek

A Diablo 3 bejelentése utáni nagy médiaáradat egy kicsit alább hagyott, a hivatalos oldalon nemrég azonban újabb artworkök és screenshotok bukkantak fel.

HWSW: Radeon HD4870X2, a világ leggyorsabbja

Ma megjelent az R700-as architektúrához tartozó legújabb, egyben legnagyobb teljesítményű grafikus vezérlő, az ATI Radeon HD 4870 X2 - írja a HWSW.

Közel ötven új Wow: Wrath of the Lich King kép

Közel ötven vadi új, nagyfelbontású screenshot érkezett a World of Warcraft második kiegészítőjéből, a Wrath of the Lich Kingből. A képek a béta teszt során készültek.

Guitar Hero: Metallica bejelentés

Logikus, és minden szempontból érthető lépés az Activision részéről: a Guitar Hero: Aerosmith-t követő, egy bandára koncentráló GH epizód a Guitar Hero: Metallica lesz.

Információk az új Batman-játékról

Végre megtudhatunk néhány részletet a The Dark Knight című film után játszódó Batman-játékról, amely még mindig nincs hivatalosan bejelentve.

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir képlopatok

Öt kép látott napvilágot a Neverwinter Nights második kiegészítője, a Storm of Zehir kapcsán. A képeken láthatunk néhány karaktert, valamint a gyönyörű grafikát.

BiA: Hells Higway - nem lesz demó PC-re?

Azt már tudjuk, hogy a Gearbox tervez kiadni a Brothers In Arms: Hells Highway játékához egy demót, de azt nem, hogy milyen platformra érkezik.

HWSW: Online médialejátszó PS2-ből Qtv-vel

A BroadQ Qtv bármely Sony PlayStation 2 gépet viszonylag korszerű médialejátszó képességekkel ruház fel - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW-nél.