Hírarchívum - 2008. szeptember

Galériafrissítés a szombat délutáni pihenéshez

A délutáni szundikálás előtt jöjjön egy gyors galériafrissítés olyan sztárokkal, mint a FUEL, a Guitar Hero, a Need for Speed, a Sonic és a Warhammer!

Befutott a Skate 2 második trailere

Megérkezett az EA gördeszkás üdvöskéjének második trailere - a Skate 2-ben új trükkök és új helyszínek is várnak ránk. Mi kell még? Reszkess Tony Hawk!

Lola énekli az új Sims kiegészítő főcímdalát

Hamarosan boltokba kerül a Sims 2 következő kiegészítője, amelynek főcímdalát nem más énekli fel, mint az egyik legsikeresebb mai fiatal előadónk, Lola.

Késik a STALKER: Clear Sky magyar verziója

A STALKER: Clear Sky hazánkban magyar szinkronnal kerül a boltok polcaira, a lokalizált változat megjelenése azonban sajnos pár hetet késni fog.

Pro Evolution 2009 - megjelenés októberben

A Konami munkatársai végre felfedték legújabb focis játékuk, a Pro Evolution Soccer 2009 megjelenési dátumát, ami októberben esedékes PC-re és a legtöbb konzolra.

Far Cry 2 megjelenés és gyűjtői kiadás tartalma

Az Ubisoft nemrég bejelentette, hogy a Far Cry második része Európában október 24-én kerül a boltok polcaira és lesz belőle gyűjtői változat is.

LEGO Batman megjelenési dátum

Megjelenési dátumot kapott a Travellers Tales által fejlesztett LEGO Batman, amely a Denevérember kalandjait helyezi át a LEGO világába.

A GTA mentette meg egy család életetét

Egy tizenegy éves kislány megmentette családját autóbalesetük után, miután a Grand Theft Autoban látta, hogy a kocsi akár fel is robbanhat - cselekednie kellett.

Mozgásban a Mushroom Men: Spore Wars

Habár a Mushroom Men elsőre nem több egy átlagos platformjátéknál, a tény, hogy egy gombaembert irányíthatunk a játék során, mindenképpen megér egy misét.

Újabb Midnight Club: Los Angeles késés

A Take Two ma bejelentette, hogy kicsivel többet kell várni a játékra, mint eredetileg szerették volna. Az új megjelenési dátum október 24-e.