Hírarchívum - 2008. szeptember

Gyűjtői kiadást kap a Red Faction: Guerrilla

Gyűjtői kiadást kap a várhatóan január közepén megjelenő Red Faction: Guerrilla. A csomag ára 90 dollár lesz, és teletömik mindenféle csemegével.

Letölthető a FIFA 09 PC-s demója

Megérkezett a FIFA 09 PC-s demója - végre a számítógépes verzió is megkapta a nextgen motort, úgyhogy érdemes vetni rá egy pillantást!

Duplázódó Xbox 360 eladások az Államokban

A hónap elején újabb Xbox 360 árcsökkentés volt az Egyesült Államokban - az akciónak köszönhetően megduplázódtak a konzol eladásai!

Szerda esti videócsokor

Számos videóval gazdagodtunk a mai napon: összeállításunkban olyan sztárok képviseltetik magukat, mint a BioShock, a Far Cry 2 vagy a Killzone folytatása.

HWSW: Ár-teljesítmény bajnok a Radeon HD4600

Középkategóriás termékekkel bővítette ATI Radeon 4000-es termékcsaládját az AMD. A HD4670 és 4650 az RV730 kódnévre hallgató chipre épül - írja a HWSW.

Jövő héten érkezik a Fracture demója

Érdekes koncepciót követ a LucasArts új játéka: a Fracture-ben kedvünk szerint alakíthatjuk a föld felszínét, de fordíthatjuk mindezt a hasznunkra is.

Feliratok a Ubisoft-játékokban

Talán néhányakat hidegen hagy, másoknak viszont érdekes lehet, hogy mostantól feliratok is szerepelni fognak a Ubisoft saját fejlesztésű játékaiban.

Batman: Arkham Asylum - Joker hangja

A Rocksteady Studis által fejlesztett Batman: Arkham Asylum szinkronszínészei között foglalt helyet Mark Hamill, aki Jokert fogja majd megszólaltatni.

Péntekig tart a Spore nyereményjáték

Péntekig tart a Spore nyereményjáték - még nem késő indulnod, ha szeretnél egyet a The Sims sorozat készítőjének legújabb agyszüleményéből!

LEGO Batman - gameplay jelenetek duplázva

Két gameplay jeleneteket is felvonultató videó érkezett a hónap végén megjelenő LEGO Batmanből. Az egyikben a Macskanő, míg a másikban Joker osztja az észt.