Hírarchívum - 2008. szeptember

Október 2-án érkezik a Bioshock PS3-as demója

A PC-n és Xbox 360-on nagy sikereket elért Bioshock hamarosan a Playstation 3 tulajok gépére is megérkezik, de előtte a demo jelenik meg.

Star Wars: The Force Unleashed demó sikerek

Hatalmas várakozás előzi meg a Star Wars: The Force Unleashed megjelenését - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az előzetes verzió óriási sikere.

Újabb játék készül a Kung Fu Panda alapján

Legendary Warriors alcímmel újabb játék készül az idén nyáron mozikba került animációs film, a Kung Fu Panda alapján - a program kizárólag Nintendo-platformokra érkezik.

Hamarosan új Indy-játékot mutatnak be?

Jelenleg két játék is készül Indiana Jones főszereplésével, ám egyelőre egyiket sem jelentették be hivatalosan, noha egyiküket már mozgásban is láthattuk.

Hevy Rain - a halál nem vet véget a játéknak

David Cage, a játék alkotója elmondott néhány érdekességet a főhős esetleges halálával kapcsolatban, ami valójában nem vet véget a játéknak.

Mortal Kombat vs DC Universe karakterek

A Midway által fejlesztett Mortal Kombat vs DC Universe című játékban a két különböző univerzum harosai mérik össze erejüket. Lássuk, kik is ők!

Motorstorm: Pacific Rift megjelenési dátum

A Sony ma bejelentette, hogy sikerjátékuk következő része, amely a Pacific Rift alcímet viseli, október 28-án jelenik meg hőn a szeretett konzoljukra.

Cenzúrázva lesz a Fallout 3

Nemrég arról hallhattunk, hogy a Fallout 3 nem lesz megvásárolható Ausztráliában a játékban felbukkanó drogok miatt, ám mint kiderült, lesz cenzúrázott verzió.

Bemutatkozik a SingStar Abba

Már készül a Sony népszerű karaoke játékának legújabb része, melyben ezúttal a svéd Abba zenekar dalait énekelhetjük el. Megjelenés idén karácsonykor.

Újabb friss képek landoltak a galériában

Mai felhozatalunkban van Armored Core, FIFA, Mortal Kombat, PixelJunk, Ratchet & Clank, STALKER, Wipeout és Worldshift. Kellemes böngészést!