Hírarchívum - 2009. január

50 Cent II: Blood in the Sand kedvcsináló

A THQ a minap bemutatott néhány új képet, valamint egy új videót, amelyeken a 50 Cent II: Blood in the Sand fedezékrendszerét csodálhatjuk meg.

Lord of the Rings: Conquest - a minimum gépigény

Megérkezett a január 15-én debütáló The Lord of the Rings: Conquest minimális gépigénye. Az adatok közt nincs semmi extra, igen gépbarát programmal van dolgunk!

Április környékén érkezik az Aliens: Colonial Marines

A Gearbox által fejlesztett játékot a Sega fogja kiadni, aki ma bejelentette, hogy április és július között számíthatunk az Aliens: Colonial Marines megjelenésére.

Február 5-én érkezik a Halo Wars demója

A Microsoft a Consumer Electronics Show rendezvényen bejelentette, hogy a Halo univerzumában játszódó stratégiai játék demója február 5-én érkezik.

Idén jön az új Ghost Recon és Rainbow Six

A CVG meg nem nevezett forrásai szerint a Ubisoft az idei év során tervezi megjelentetni a Ghost Recon és a Rainbow Six sorozat legújabb epizódjait.

Skate 2 - amire a holnapi demóban számíthatunk

X360-ra holnap, PS3-ra pedig pedig egy hét múlva érkezik a Skate 2 kipróbálható változata, amely betekintést enged napjaink legjobb gördeszkás játékának folytatásába.

PS3-exkluzív címet mutatnak be a jövő hónapban

A holland Official PlayStation Magazine exkluzív bemutatóval készül a jövő hónapra, a nagy leleplező cikk kedvéért pedig meg sem álltak Los Angelesig.

Befutottak az első részletek az I Am Alive-ról

Hosszas várakozás után befutottak az első információk a tavalyi E3-on bemutatott I Am Alive-ról, amelyet anno Jade Raymond új játékaként híreszteltek el.

The Lord of the Rings: Conquest kedvcsináló

Három új videó jelent meg, amelyeken megcsodálhatjuk a The Lord of the Rings: Conquest egyszemélyes, valamint többjátékos módját.

Képeken a Street Fighter negyedik része

A Capcom által fejlesztett Street Fighter negyedik része kapcsán jelent meg nem kevesebb, mint 23 új kép, amelyeken szemügyre vehetünk néhány szereplőt.