Hírarchívum - 2009. január

Fable 2: Knothole Island megjelenési dátum

A Lionhead a minap bejelentette, hogy egészen pontosan január 13-án, vagyis jövő kedden válik letölthetővé a Fable 2 DLC-je, a Knothole Island.

Burnout Paradise - Hamarosan új DLC várható

A Criterion honlapja frissült, így megtudhattuk, hogy hamarosan, egészen pontosan január 16-án új kiegészítőt jelentenek be a Burnout Paradise című játékhoz.

Péntek reggeli videóáradat

Renegeteg videó látott napvilágot a CES alkalmából, amelyek között megtalálható az Infamous, Dawn of War 2, Skate 2, Resistance: Retribution és Dark Void.

Megerősítették a Red Alert 3: Uprising készültét

Az Electronic Arts ma hivatalosan is bejelentette a Command & Conquer 3 első küldetéslemezét, amely a korábbi pletykákat igazolva az Uprising alcímet viseli.

Home-újdonságok még a hét folyamán

A hétvégére kisebb tartalmi frissítést ígér a Sony a Home-lakóknak. Az új ruhák mellett például elindul a Red Bull stand is, ahol új szórakozási lehetőségekre nyílik lehetőség.

HWSW: Pénteken jön a Windows 7 nyilvános bétája

A Las Vegas-i CES nyitóelőadásában Steve Ballmer bejelentette, hogy péntekről lesz elérhető a Windows 7 nyilvános bétája - írja a HWSW.

Új közösségi játékon dolgozik a Microsoft

Érdekes közösségi játékot mutatott ma be a Microsoft: az Xbox 360-ra érkező Koduban a játékosok könnyedén megalkothatják saját játszóterüket.

Idén nem lesz új Rock Band játék

A Consumer Electronics Show során sikerült elcsípni a Harmonix egyik munkatársát, aki számos érdekességet árult el a Rock Band széria és a cég jövőjével kapcsolatban.

A Ubisoft műhelyében készül a Greys Anatomy

A Ubisoft műhelyében készül a nálunk A Grace klinika néven ismert sorozat videójáték változata, amely PC-n, Wii-n és DS-en teszi hamarosan tiszteletét.

Június 16-án jelenik meg a Ghostbusters

A CES rendezvényen a Sony Pictures bejelentette, hogy június 16-án kerül kiadásra a Blu-ray lemezre kerülő Ghostbusters film, s vele egy időben jelenik meg a játék is.