Hírarchívum - 2009. január

Limitált kiadású Playstation 3 készül a Yakuzához

A Yakuza 3 megjelenésének tiszteletére limitált kiadású Playstation 3 gépet dob piacra a Sony - a fehér, sárkányos előlapú masinából azonban csak Japán kap.

X-Men Origins: Wolverine - Akció egyszerűen

A Raven által fejlesztett játék harcrendszeréről, s annak egyszerűségéről ejtett néhány szót Dan Vodrak, a fejlesztők egyik embere.

Capcom-megjelenések az év elejére

Hét játékot ad majd ki a Capcom az idei év első heteiben, hónapjaiban - a mai sajtóközlemény emlékeztet bennünket a már ismert és felfed eddig ismeretlen dátumokat.

Meggyűlik a Sony baja a PlayStation Home-mal

Nem csupán a kapcsolódási problémák és programozói bakik miatt kell felelnie a Sony-nak a Home-mal kapcsolatban, hanem az állítólag rosszul kialakított cenzúra miatt is.

Hazai eladási toplista - az élmezőny változatlan

Hosszú hetek óta töretlen népszerűségnek örvend itthon a Need for Speed: Undercover, de nem lankad az érdeklődés az új FIFA és a World of Warcraft iránt sem.

Tavaly a Halo 3 volt az X360 legnépszerűbb játéka

Major Nelson ma nyilvánosságra hozta, hogy az elmúlt esztendőben a Halo harmadik része bizonyult az Xbox 360 legnépszerűbb játékának.

Új Alan Wake infók láttak napvilágot

A Remedy főnöke, valamint az Alan Wake projekt vezető dizájnere, Markus "MarkusRMD" Mäki elárul nekünk néhány információt a játékról.

Wet - Bevetésen a szépséges Ruby

Új képek érkeztek a Wet kapcsán, amelyet az A2M fejleszt és az eddig látottak alapján remek szórakozásnak ígérkezik az akció játékok kedvelőinek.

A Red Faction: Guerrilla elérte az Xbox 360 határait

A Volition által fejlesztett játék elérte az Xbox 360 határait, jelentette be a fejlesztőcsapat, akik már várják a Microsoft következő konzolját.

A PS2 lett 2008 legnépszerűbb játékkonzolja

A Nielsen legújabb felméréséből kiderült, hogy hiába hódították meg a világot a nextgen konzolok, a legnépszerűbb gép még mindig a jó öreg Playstation 2.