Hírarchívum - 2009. január

Call of Duty bétával hitegetnek a levélszemetek

Amennyiben azon szerencsések közé tartozol, akik hozzáférést nyertek a Call of Duty: Modern Warfare 2 bétájához, ne éld bele magad a lehetőségbe!

Cryostasis, Necrovision, Men of War megjelenések

A 505 Games és a 1C Company bejelentette, hogy három új játékuk, a Cryostasis: Sleep of Reason, a Necrovision és a Men of War egy napon kerül boltokba.

Red Alert 3 - bővített változat PlayStation 3-ra

Bár PC-re és Xbox 360-ra már tavaly megjelent a Red Alert harmadik része,a PS3-as verzió fejlesztését pontosan nem ismert okokból szüneteltették egy időre.

Hamarosan leleplezik a Singularity-t

Az amerikai GameInformer magazin következő számában leleplezik az Activision és a Raven Soft legújabb közös játékát, a 2008-as E3-on bejelentett Singularity-t.

Ride to Hell - Főszerepben a motorok

Új videó jelent meg a Ride to Hell kapcsán, amelyben megismerhetjük a játék fő mozgatóelemét, a száguldásra alkalmas motorokat.

Január 29-én érkezik a Mirrors Edge DLC-je

Az Elelctronic Arts és a DICE ma bejelentette, hogy a hónap végén, egészen pontosan 29-én érkezik a Mirrors Edge Time Trial DLC-je, vagyis letölthető tartalma.

Bemutatkoznak a Race Pro autócsodái

A SimBin által fejlesztett Race Pro a realisztikus vezetési élmény mellett megannyi autót is kínál majd a játékosoknak, amelyek közül megismerhetjük a GT osztályt.

Elsőként láthatjuk mozgásban a Crimecraftet

A Vogster Entertainment ma este netre dobta a Crimecraft címet viselő, Unreal Engine 3.0 hajtotta új MMO játékának az első, gameplay jelenetekkel teli trailerjét.

A UbiSoft szerint a Wii a lányok játékkonzolja

Ann Hamilton, a francia UbiSoft játékkiadó első számú márka menedzsere nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a Nintendo Wii a lányok konzolja, miattuk olyan sikeres.

HWSW: Összeroppant az NVidia a válság súlya alatt

A pénzügyi krízist követő recesszió miatt lefékeződő PC-piac az NVIDIA eredményeire is rányomta a bélyegét - számolt be róla ma délután a HWSW.