Hírarchívum - 2009. május

Ghostbusters - A többjátékos mód rejtelmei

Egy újabb videó jelent meg a Ghostbusters című játékból, amelyben szemügyre vehetjük a többjátékos mód rejtelmeit, valamint a figyelemre méltó grafikát.

SBK09 - Superbike World Championship demóteszt

Ezen a héten jelent meg az SBK09 - Superbike World Championship demója, mely nagy meglepetéssel szolgált számomra.

MX vs. ATV Reflex bejelentés az első mozgóképpel

Megtörtént az MX vs. ATV Reflex bejelentése, mely a THQ és Rainbow Studios szárnyai alól kerül majd ki még ebben az évben PS3-ra, X360-ra, PSP-re és DS-re.

Call of Jurarez - az igazi vadnyugat

Egy újabb és talán utolsó kedvcsináló videója érkezett napjaink egyik legizgalmasabb vadnyugati élményt ígérő játékának, a Call of Jurarez: Bound in Bloodnak.

Felfedték a Street Fighter IV követelményeit

A Capcom a minap felfedte a Street Fighter IV személyi számítógépekre szánt verziójának követelményeit, valamint új képek is érkeztek.

Mass Effect 2 - Kedvcsináló, ingame jelenetekkel

Vadi új videó érkezett a nagysikerű Mass Effect folytatásáról, amelyben a fejlesztők elmesélik tapasztalataikat, valamint ingame jeleneteket is láthatunk.

Hamarosan bemutatkozik az új GTA 4 kiegészítő

A Rockstar követi a trendet, a Twitteren keresztül szellőztette meg, hogy hamarosan bemutatják a Grand Theft Auto IV következő kiegészítőjét.

Guitar Hero 5 - befutottak az első információk

A minap megérkeztek az első információk a Guitar Hero ötödik részéről: az új játékban még több játékmódra, nótára és játékbeli lehetőségre számíthatunk.

Gears of War és UT3 játékok az új GameStar mellé!

Különleges ajándékkal kedveskedik a Gamestar - a hamarosan megjelenő májusi számhoz eredeti, dobozos, bolti verziójú Gears of War és Unreal Tournament 3 jár majd!

Ropogós screenshotok péntek délelőttre

Péntek délelőtti galériafrissítésünkben van Battlefield, Blur, Call of Duty, Dragon Age, Fight Night, NHL, Resident Evil, meg minden más finomság!