Hírarchívum - 2009. május

Leállították a Theseis munkálatait?

A Theseis című kalandjáték PS3-as változatát elegendő támogatás hiányában már lelőtték, most viszont állítólag a másik két verzió fejlesztését is leállították.

Senki sem kíváncsi 50 Cent új kalandjaira

Noha a 50 Cent: Blood in the Sand jobb értékeléseket kapott a sajtótól, mint elődje, eladásokban erősen alulmúlta azt - lehet az iraki hip-hop harcos ötlete volt túl rémisztő?

Hivatalosan is bejelentették a Thief 4-et

Az Eidos Montreal a minap hivatalosan is megerősítette a Thief negyedik részének készültét, ám a további információktól és látnivalóktól megkíméltek bennünket.

Csúszik a Virtua Tennis 2009 megjelenése

Mégsem jelenik meg májusban a Virtua Tennis legújabb része, ugyanis a később bejelentett Wii-s verzió munkálatai további időt igényelnek - az új dátum június másodika.

HWSW: Az NVidia negyedéves pénzügyi helyzete

Masszív veszteséget könyvelt el az első pénzügyi negyedévben az NVidia, bár a vállalat eredményei meghaladták az elemzői várakozásokat - írja az új HWSW!

Mozgás közben az új Call of Duty

Egy nyúlfarknyi teaser futott be az immáron újra a Call of Duty sorozat tagjaként díszelgő Modern Warfare 2-ről. A látottak után állunkat a földön kerestük.

BioShock 2 - érdekességek a multiplayer módról

Ahogy arról a bejelentés óta tudunk, a rajongók állítólagos követelésének engedve a 2K Games multiplayer opcióval is bővíti a BioShock 2 által ígért lehetőségeket.

Hatodik helyen nyitott hazánkban a Keresztapa 2

Nem meglepő módon a legjobb tíz között nyitott a The Godfather II, hiszen hazánkban jellemző, hogy a sikerfilmek alapján készülő programok jól fogynak a boltokban.

PS3-ra is megjelenik a GTA4: The Lost and Damned?

A PSW magazin legfrissebb számában szó esik arról, hogy az idei esztendőben augusztusában Playstation 3-ra is megjelenik a GTA 4 első DLC-je.

Street Fighter IV - Egyedi vezérlő a PC-hez

A Capcom által fejlesztett Street Fighter negyedik epizódja személyi számítógépekre is megjelenik, s akár egy egyedi vezérlővel ellátott csomagban is megvehetjük.