Hírarchívum - 2009. május

A Tecmo folytatná a Ninja Gaident

A Ninja Gaiden 2 megjelenése után a sorozatot fejlesztő Team Ninja fejese, Tomonobu Itagaki visszavonult, s azt mondta nem készül több epizód...

A Metal Gear Solid 5 kerül bejelentésre?

Péntek, itthoni időszámítás szerint hajnali fél három. A Konami ekkor készül bejelenteni új játékát, amellyel kapcsolatban még csak találgatni tudunk.

Guitar Hero: Metallica verseny a Duna Plázában!

Az Activision, a Saturn Duna és a BSC szervezésében Guitar Hero: Metallica bajnokság lesz 2009. május 26-án, kedden a Duna Plázában. Gyere el te is!

Negyedik helyen nyitott hazánkban a Wolverine

Apróbb hibái ellenére az azonos című film alapján készült X-Men Origins: Wolverine jól sikerült, adaptációk között pedig az egyik legjobb próbálkozás.

Earth No More - újabb látnivalók érkeztek

Megérkeztek az első igazi látnivalók az Earth No More című játékból, mely PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra fog megjelenni a tervek szerint még az idén.

Folytatódik a Splinter Cell marketing kampánya

Folytatja a Splinter Cell: Conviction reklámkampányt a Ubisoft, nemrég frissítve lett a manofconviction.com oldala, új időpontokat feltárva előttünk.

A Criterion már a 2010-es NFS-en dolgozik?

Tavaly év végén, amikor az EA kénytelen volt számos stúdiót bezárni, már olvashattátok oldalunkon a pletykát, miszerint a Criterion Gamesnél készülőben van egy új Need for Speed.

Eredeti szinkronok az új Transformers-játékban

Az Activison nyilvánosságra hozta az új Transformers videójáték szereplőinek hangjait, melyben ismert és kevésbé ismert színészek tűnnek majd fel.

Érdekességek az NHL idei részéről

Megtörtént az NHL 10 leleplezése; a megszokott módon ősszel érkező játék nagyon ígéretesnek tűnik az előzetes információk és képek alapján.

Konzolokra is megjelenik a Battlefield Heroes?

Az Electronic Arts oldalán egy érdekes információra bukkanhatnak a szemfülesek, ugyanis a megjelenések között szerepel a konzolos Battlefield Heroes.