Hírarchívum - 2009. május

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat rendszerigények

Úton a harmadik S.T.A.L.K.E.R., amely az alapjáték történései után játszódik: a Call of Pripyat sok mindenben változik, azonban ez a gépigényre nem vonatkozik.

Készül a Dragon Ball Z: Raging Blast

Egy japán újság ma bejelentette azt, amiről már napok óta pletykálnak: készül a legújabb Dragon Ball játék, Raging Blast alcímmel, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.

Bejelentésre készülnek a The Conduit fejlesztői

Hamarosan végéhez érnek a The Conduit munkálatai, a játékot jegyző High Voltage Software pedig pihenés nélkül a következő projektjére koncentrál.

Mafia 2 - Újabb információk és képek

Nemrég nyilatkozott Martin Zavrel, a 2K Czech egyik embere, aki szerint a Mafia 2 fejlesztései nagyon jól haladnak, de még van munka bőven a játékon.

Fight Night 4 demó elménybeszámoló és videók

Befutott a box-szimulátorok császárának, a Fight Night 4-nek a demója. Ha valaki negatív kritikát vár, akkor ne is olvasson tovább, a játék egyszerűen remek lett!

Vadi új képek madárcsicsergős kedd reggelre

Ezt a hétfőt is túléltük nagy nehezen, folytatódjon hát a hét néhány friss képpel! Mára van ArmA 2, Call of Juarez, Guitar Hero, Section 8, Sims 3, Tony Hawk és sok más.

Wii-re készít játékot a Fallout fejlesztőcsapata

A Bethesda legutóbb a Fallout harmadik epizódjával kápráztatta el a közönséget, s bejelentették, hogy egy új Nintendo Wii-re készülő játékon dolgoznak.

Mégsem lesz konzolos Battlefield Heroes

Tegnap beszámoltunk róla, hogy konzolokra is megjelenhet a Battlefield Heroes, ám ma az Electronic Arts egyik embere elmondta, hogy csak egy hiba történt.

Team Fortress 2 - bemutatkozik a kém

Noha a Team Fortress 2 már régen megjelent, a játék karaktereinek főszereplésével készülő kisfilmek szüntelenül érkeznek - legutóbb a kémekről láthattunk egy rövid mozit.

Megint csúszik a Champions Online megjelenése

Alig telt egy hónap a legutóbbi bejelentés óta, ismét csúszik a szuperhősös MMO megjelenése. Az időzítés pedig nem is lehetne rosszabb, sulikezdésre ígérik a premiert.