Hírarchívum - 2009. május

Mozgásban a Transformers: Revenge of the Fallen

Itt a Transformers: Revenge of the Fallen az első igazi előzetese, mely végre képet ad a tényleges játékmenetről, a javított grafikáról és az átalakulási rendszerről.

DNF - Az igazság egy volt fejlesztő szemszögéből

Charlie Wiederhol, a 3D Realms egykori munkatára előállt az igazsággal, elmesélte, hogy miért is tartott ennyire hosszú ideig a Duke Nukem Forever fejlesztése.

The Last Rebellion bejelentés képekkel

A The Last Rebellion egy kizárólag Playstation 3-ra megjelenő JRPG kesz, szabadon bejárható, nyitott világgal, és körökre osztott harcrendszerrel.

E3 2009: Új Tony Hawk bejelentés várható

A Skate keményen derékba törte a Tony Hawk címek sikerét, de az Activision nem adja fel, és az idei E3-on bemutatja a híres deszkás nevével fémjelzett legújabb játékát.

ATi és NVidia driverek érkeztek Windows 7-hez

Keddtől bárki letöltheti a Windows 7 RC kiadásra jelölt változatát, ma pedig mindkét grafikus kártya gyártó, az ATi, és az NVidia is kiadta az új oprendszer drivereit.

Tölthető az AaaaaAAaaaAAAaa demója

Az AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! A Reckless Disregard for Gravity-t januárban szavaztuk meg a világ leghülyébb nevű játékának, ma pedig befutott a demója!

Friss screenshotok a korán kelőknek

Nem is kezdődhetne jobban a nap, mint néhány friss screenshottal. Reggelire van Blood Bowl, Crimecraft, Split/Secong, Terminator, meg pár más finomság is!

Megmutatta magát az Operation Flashpoint 2 is

Megmutatta magát a már sokak által oly nagyon áhított ArmA 2 egyetlen, de igazi ellenfele, az Operation Flashpoint 2! Összesen hat új kép és egy videó érkezett.

Red Dead Redemption képek és trailer

Rockstar néhány képpel egyetemben kiadott egy videót az új westernes játékáról, a Red Dead Redemptionről. A játék a grafikájáért RAGE felel majd.

Már lehet regisztrálni a StarCraft 2 bétára

Elindult a regisztráció a StarCraft 2 bétájára. Jelentkezni a Battle.net profilon belül lehetséges, a Beta Profile Settings menüpont alatt - sok sikert mindenkinek!