Hírarchívum - 2009. május

E3 2009: A Capcom E3-as játékainak listája

A Capcom is bejelentette, hogy az idei évben milyen játékokat is szeretne bemutatni a megújuló, talán teljes fényében tündöklő E3-on.

Bemutatkozik a DJ Hero különleges vezérlője

Bemutatkozik az Activision gondozásában idén megjelenő DJ Hero különleges vezérlője, amely valójában egy műanyag keverőpult, amelyet a játék mellé csomagolnak.

Véget ért a Duke Nukem Forever fejlesztése

Véget ért a Duke Nukem fejlesztése, ám ezúttal nem a megjelenés következik, hanem a projekt törlése, köszönhetően a pénzügyi világválságnak.

Itt a Need for Speed: Undercover első DLC-je

PlayStation 3 után végre PC-n is elérhetővé vált a Need for Speed: Undercover első DLC-je. Az Xbox 360-as letölthető tartalom később érkezik.

Így készül a DiRT 2 - betekintés a kulisszák mögé

Befutott egy ingame jeleneteket is tartalmazó fejlesztői videó a DiRT 2-ről. Sokat fejlődött a játék, végre szépen porzik az út, a tócsa meg fröcsög és hullámzik!

Transformers: Revenge of the Fallen borító és infók

Néhány friss infó kíséretében megjelent a Transformers: Revenge of the Fallen játék feldolgozásának a különböző platformokra szabott borítója.

Ghostbusters - Egyelőre csak a Sony konzoljára

Az elmúlt idpszakban megannyi probléma övezte a Ghostbusters nevet viselő játékot, ám úgy tűnik, hogy a Sony szeretné magáénak tudni az utolsó szót.

HWSW: Az Electronic Arts a Wii-ben bízik

Az Electronic Arts továbbra is óvatos a recesszió miatt, a The Sims 3 és a Godfather 2 mellett a Wii-s fejlesztésektől vár áttörést - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Új városépítő technológiát használ az Eden Games

Az Eden Games nemrégiben jelentette be az új, Garden nevet viselő motorját, melyben egy teljesen új városépítő technológiát fognak bevetni.

Megjelent az iPhone-os NFS: Undercover

Az eredeti játékhoz képest bő fél év késéssel bár, de végre iPhone-ra is megjelent a Need for Speed: Undercover. A cucc már elérhető az AppStore-on.