Hírarchívum - 2009. szeptember

Courtney Love perelni akar a Guitar Hero 5 miatt

A rajongók talán egy könnycseppet is elmorzsoltak a szemük sarkában, mikor kiderült: Kurt Cobain is játszható karakter lesz a Guitar Hero 5-ben, más viszont nem örült ennyire.

Dawn of War II - Októberben jön a The Last Stand

Októberben érkezik az első Warhammer 40.000: Dawn of War II DLC, amely a The Last Stand nevet kapta, és egy új játékmódot, plusz sok újítást hoz majd magával.

Red Steel - más platformokra is megjelenhet?

A technológia már lehetővé tenné, azonban egyelőre a Ubisofton múlik, hogy más konzolokon is tiszteletét teszi-e a hamarosan folytatást kapó Red Steel.

Megalapították a DC Entertainmentet

Talán a Disney és a Marvel legújabb közös akciója miatt alapította meg a Warner Bros. a DC Entertainmentet, melyet a Warner Premiere elnöke irányít majd.

Megjelent a Twin Sector PC-s demója

Megjelent a demó változata a DnS Development és a Headup Games legújabb játékának, a Twin Sectornak. A program 800 MB-os és két pályát tartalmaz.

Már Wii-hez is van Logitech Guitar Hero szett

Már Nintendo Wii-hez is lehet kapni a Logitech által gyártott, Guitar Hero-hoz kifejlesztett Wireless Guitar és Wireless Drum játékvezérlőket.

Jön a Function 2009 digitális művészeti találkozó

Idén hetedik alkalommal, szeptember 18-20-ig rendezik meg Magyarország (és a régió) legnagyobb nemzetközi demoscene party-ját a Function 2009-et.

Készül a Necrovision új része

Lost Company alcímmel készül az alapjáték előzményeit feldolgozó új Necrovision-játék, mely során végre egy világháborús német katonát alakíthatunk majd.

PC-re is megjelenik a készülő Arkham Asylum DLC

A Shacknews értesülései szerint PC-re is megjelenik majd a Batman: Arkham Asylum első kiegészítője, melynek készültéről a játékból szereztünk tudomást.

Garry Schyman szerzi a Dante's Inferno zenéjét

A BioShock zenéjével több díjat is bezsebelt Garry Schyman írja majd a Dante's Inferno aláfestő melódiáit. A hír mellé egy új videó is érkezett.