Hírarchívum - 2009. szeptember

Lezárult a SuperCar Challenge nyereményjáték

Nyereményjátékunkban húsz darab hozzáférést soroltunk ki a SuperCar Challenge zárt bétájához. A fődíj a játék teljes verziós változata volt!

Visszavonul Shane Kim, a Microsoft jeles alakja

A Microsoft stratégiáért és üzleti fejlesztésért felelős alelnöke, Shane Kim visszavonul, hogy tizenkét év után több időt töltsön családjával és barátaival.

TGS 2009: A Microsoft sikervárományosai

Arról már beszámoltunk, hogy az idei TGS-en nagy bejelentésekre készül a Microsoft, s azok mellett a bemutatandó játékok listája is egész szépen mutat.

Hamarosan bemutatkozik az Epic Mickey

A Game Informer következő számában fogják leleplezni a Disney Interactive és Warren Spector legújabb közös projektjét, a kizárólag Wii-re készülő Epic Mickey-t.

Játékadaptációt kap a Tron: Legacy

Talán sokan számítottak rá, azonban most már félig hivatalosan is megerősítették, hogy a jövőre megjelenő Tron: Legacy című film alapján is készül majd játék.

Tervezz skint és nyerj Sony Ericsson telefont!

A djuice és a SkinZone 2009. szeptember 3. és október 5. között djuice skin design ‘09 néven tervező versenyt indít. A nyeremény három Sony Ericsson C510 telefon!

Árcsökkentésre készül a Nintendo is?

A Microsoft múlt hónapban csökkentette az X360 árát, a Sony pedig szeptember elején dobta piacra a vékonyabb és olcsóbb PS3-at - illő lenne a Nintendónak is beállni a sorba.

Prince of Persia mozifilm - 3D-ben a Herceg?

A Disney kezében lévő mozifilm, amely a Prince of Persia nevet viseli és Jake Gyllenhaal a főszereplője, akár 3D-ben is pompázhat a a mozivásznakon.

DJ Hero - Bemutatkozik Daft Punk

A következő hónap végén, vagyis október 23-án jelenik meg az Activision legújabb őrülete, amelyben profi DJ-k bőrébe bújhatunk. Egyik ilyen lesz Daft Punk is.

NFS: Shift launch party a Pólus Centerben

Az Electronic Arts szeptember 19-én hivatalosan is bemutatja a magyar közönségnek az új NFS: Shiftet. A nyitóbulin lesz játék, sztárfelvonulás, meg minden más!