Hírarchívum - 2009. szeptember

December elején érkezik a Gran Turismo 5?

A francia Jeux Video online magazin állítása szerint december 4-én fog megjelenni a Gran Turismo régóta készülő ötödik része - a Sony nem kommentálta a híreket.

Jövő héten kiegészül a Batman: Arkham Asylum

Szegény PC-sek még meg se kapták a Batman: Arkham Asylum játékot, de a konzolosok már az első DLC-t várják. A kiegészítő jövő csütörtökön érkezik!

Halo 3 Free For All online bajnokság indul hétfőn

Szeptember 14-20. között Free For All online Halo 3 bajnokságot rendez a Microsoft és a magyar Xbox 360 közösség. A versenyre vasárnap estig lehet nevezni!

Már készül a Dragon Age folytatása

Már készül a BioWare fantasy RPG-jének, a Dragon Age: Origins-nek a folytatása, melyben ezúttal is hatalmas kalandok várnak minden bátor játékosra.

HWSW: Jövőre 3D-s lesz a PlayStation 3

A berlini IFA idei egyik irányvonala a térbeli képmegjelenítés. Az új technológiához a Sony is csatlakozott speciális tévéjével, mely minden PS3 játékból 3D-s élményt varázsol.

TGS 2009: A Ubisoft igényes felhozatala

Végre a Ubisoft is nyilvánosságra hozta, hogy milyen sikervárományos játékokat mutatnak be az idei alkalommal is megrendezendő Tokyo Game Show-n.

Uncharted 2: Among Thieves - újabb kedvcsináló

Elképesztően jó kedvcsináló érkezett a hamarosan debütáló, PS3-exkluzív Uncharted 2: Among Thieves-ből. Erre rakjátok félre a pénzt, mert tuti vétel, az biztos!

Batman: Arkham Asylum - jöhet a második rész?

A toplistákat uralva és számos kritikai elismerés besöprése után a játék dizájnere szerint könnyen lehet, hogy folytatást kaphat a Batman: Arkham Asylum.

Újabb részletek a következő GTA IV kiegészítőről

Újabb érdekességeket tudtunk meg a Grand Theft Auto IV legújabb kiegészítőjéről, a The Ballad of Gay Tony-ról - az információkat az Xbox World 360 szállította.

Resident Evil 5 - újabb tartalmak várhatók

A Resident Evil ötödik részéről mostanság legfeljebb a készülő PC-s verzió kapcsán hallhattunk, ám végre megtört a jég, s szó esett a jövőben érkező kiegészítőkről is.