Hírarchívum - 2009. szeptember

Nyerj laptopot, Xboxot! Félidőn a Smarter Hungary

A Smarter Hungary indulása óta több tucat blog készült világunk jobbá tételére. A versenyre azonban még nem késő jelentkezni, a nyeremények közt van laptop és X360 is!

PS3 Uncharted 2 bundle csomag új merevlemezzel

Az Endgadget szerint hamarosan új Playstation 3 slim kiszerelés lesz kapható, amelyben 250 GB-os merevlemez foglal helyet és egy Uncharted 2 is mellette lesz.

A harmadik Assassins Creed 2 fejlesztői videó

A Ubisoft Montreal által fejlesztett játéknak, az Assassins Creed második részének megérkezett a harmadik fejlesztői videója, amelyből újabb dolgokat tudunk meg.

3D Dot Game Heroes bejelentés és trailer

A From Software egy igencsak egyedi, PS3 exluzív JPRG játékot mutatott be a héten. A 3D Dot Game Heroes-ról már meg is érkezett az első előzetes.

Playstation 3-ra is lesz Star Ocean: The Last Hope

A Tales of Vesperia után újabb exkluzív JRPG játéktól szabadítja meg a Square Enix az Xbox 360-as tábort. Fiúk-lányok, Playstation 3-ra is készül a Star Ocean 4!

Pro Evolution Soccer 2010 - befutott a gépigény

A minap befutott a Konami focis játékának, a Pro Evolution Soccer 2010-nek a rendszerkövetelménye - a várható élményért cserébe nem tűnik vészesnek!

Bearanyozódott a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

A GSC Game World nemrég bejelentette, hogy az idei S.T.A.L.K.E.R. rész, a Call of Pripyat elérte az aranystátuszt, és nemsokára elindulhat a sokszorosítás.

Megérkezett a Skate harmadik részének trailere

Egy ideje már tudni a Skate harmadik részének készültéről, ám ma végre megérkezett az első mozgókép is az Electronic Arts által fejlesztett játékból.

Modern Warfare 2 - Limitált Xbox 360 kiszerelés

A Microsoft és az Infinity Ward ma bejelentette, hogy a játék megjelenésekor limitált kiadású Xbox 360-at is beszerezhetnek a rajongók, 250 GB-os merevlemezzel.

Nyerj eredeti, PS3-as Wolfenstein játékot!

Legújabb nyereményjátékunkban a BSC jóvoltából két darab eredeti, Playstation 3-as Wolfenstein játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!