Hírarchívum - 2009. szeptember

Szeptember 11: Guitar Hero 5 buli a Westendben

A Guitar Hero 5 megjelenésének örömére egy fergeteges, versennyel egybekötött buli lesz Budapesten, a Westend üzletközpontban 2009. szeptember 11-én.

Nem készül több Nascar-játék

A tavalyi, nem túl jól sikerült epizóddal véget ért a Nascar-széria, az Electronic Arts egyelőre nem kívánja folytatni az autóverseny hivatalos játéksorozatát.

Extrákkal érkezik a PC-s Red Faction: Guerrilla

Lehetett rá számítani, hogy kárpótlást kapnak a PC-s játékosok, amiért többet kellett várniuk az új Red Faction megjelenéséért - a Volition alaposan ki is tett magáért.

Véget ért a Hot Coffee botrány

Véget érni látszik a négy éve tartó, úgynevezett Hot Coffee botrány, miután a minap a Take-Two húszmillió dolláros kártérítés fizetésébe egyezett bele.

Szeptember végén érkezik az Order of War

Nem egészen egy hónap múlva boltokba kerül az Order of War a Square Enix kiadásában. A második világháborús stratégiáról most egy új videót is megnézhettek.

Konami és Capcom klasszikusok PS3-ra?

A God of War első és második részének érkezése felkavarta az állóvizet, s már sokan azon agyalnak, hogy mi is lehetne a következő cím, amely a PS3-ra érkezik.

God of War Collection - Dobozfotó és infók

Néhány napja a Sony bejelentette, hogy a régebbi God of War epizódok is megjelennek a Playstation 3 konzolra, s most megérkezett a dobozfotó és néhány infó is.

Batman: Arkham Asylum - A PhysX képességei

Bemutatkozik a PhysX képességeivel ellátott PC-s verzió, amely hamarosan a boltok polcaira kerül, s olyan izgalmakra számíthatunk, mint a konzolos változatban.

Aranylemezre került a Dead Space: Extraction

Tavaly jelent meg a Dead Space, amely sokak tetszését elnyerte, hamarosan pedig megérkezik az előzményeket bemutató, Wii-re készülő epizód.

Scene it? - PS3-ra és Wii-re is érkezik a folytatás

A Screenlife emberei nekiláttak, hogy a sikeresnek mondható Scene It? legújabb részét fejlesszék, amely már Playstation 3-ra és Wii-re is megjelenik az Xbox 360 mellett.