Hírarchívum - 2010. április

Férfiak az interneten: kutatás és nyereményjáték

Ismét a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is segíthesd a munkánkat! A kutatásban részt vevők vírusírtókat és vásárlási utalványokat nyerhetnek.

Az elmúlt hetek legnépszerűbb iPhone játékai

We Rule, ZombieSmash, Chop Chop Runner. Csak néhány az utóbbi idők legnépszerűbb iPhone játékai közül - de lássuk mit érdemes most tolni!

Kipróbáltuk az új Prince of Persiát, beszámoló este

Több, mint egy hónappal a megjelenés előtt kipróbáltuk az új Prince of Persiát, s jó pár óra nyúzást követően tiszta képet kaptunk a sorozat folytatásáról.

Rekordot döntött az MW2 Stimulus Map Pack

Az 1200 pontos ár és a kevés tartalom ellenére Xbox Live rekordot döntött a Modern Warfare 2 Stimulus Map Pack, egy napon belül egymillióan töltötték le.

Kojima szerint haldokolnak az otthoni konzolok

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid nagymestere egy olyan jövőt szeretne, ahol nincsenek platformok, és a játékot szabadon vihetjük a nappaliból az utazásra.

Hétfőre tolták Cliff Bleszinski játékbejelentését

Sajnos az utolsó pillanatban el kellett tolni CliffyB szereplését Jimmy Fallon késő esti showműsorában, így a sztár játékdesigner hétfőn jelenti be legújabb projectjét.

Ingyenes Modern Warfare 2 hétvége a Steamen

A történelem során nem sokszor fog megismétlődni a következő esemény: egy hétvégére ingyenessé válik a Modern Warfare 2 többjátékos része a Steamen.

Teljesen nyitottá válik a Blur bétateszt

Minden Xbox Live gold membershippel rendelkező játékos ingyen letöltheti a Blur többjátékos bétáját, és korlátlanul nyúzhatja a teszt végéig.

Nyáron jön a Quantum Theory

A Tecmo Koei bejelentette, hogy még a nyáron boltokba kerülhet a Quantum Theory. A Gears of War-szerű akciójátéknak március végén kellett volna megjelennie.

Crysis 2 - trailer a Times Square-ről

Rövid, de igen hangulatos trailert kaptunk a Crysis második részéről, amelyet a reggeli órákban vetítettek le a nagyközönség előtt a New York-i Times Square-en.