Hírarchívum - 2010. április

Óriási Starcraft-bundabotrány Dél-Koreában

Dél-Korea világelső a Starcraftban, az ázsiai ország számos profi játékost nevelt ki, a versenyeket és az e-sportot pedig nagyon komolyan veszik az ottaniak.

Egyre biztosabb, hogy rezegni fog a Nintendo 3DS

A múltkori pletykákat erősíti meg egy minap felfedezett szabadalmi dokumentum, mely szerint a Nintendo rezgő motort helyezhet majd valamelyik kézikonzoljába.

4 millió dollárt kaptak a Too Human alkotói

Kanada a napokban hivatalosan is leverte a briteket játékfejlesztésben: legutóbbi nagyívű adományuk után ezen egyáltalán nem csodálkozunk.

Csak a fanboyoknak készül a Call of Duty

Legalábbis így tartja Stuart Black, a legendás BLACK című játék fejlesztője, aki jelenleg a Bodycount címen futó zúzós lövöldét készíti a Codemaster berkein belül.

Első Ghost Recon: Future Soldier screenshotok

Befutottak az első képlopatok a Ubisoft újgenerációs sorozatának legújabb epizódjából. A Future Soldier nem csak hatalmas újításokat ígér, de fantasztikusan is néz ki.

Készül a Devil May Cry 5 a Ninja Theorynál?

A legfrissebb játékipari pleytkák szerint a Heavenly Swordért is felelős brit Ninja Theory folytathatja a Capcom legendás játéksorozatát, a Devil May Cry-szériát.

Kettyints barátaiddal a Fable 3 kooperatívban

Peter Molyneux mindig is komolyan vetti a játékbeli érzelmetket, s ennek netovábbjaként a Fable 3-ban szeretkezhetünk társunkkal, s utódokat hozhatunk létre.

Nevet kapott a Playstation Move alirányítója

Ha eddig azon gondolkoztatok volna, vajon hogyan is hívják a Playstation 3 Move főkontrolleréhez kapcsolódó pici alkontrollert, akkor ne törjétek a fejeteket tovább.

Új stúdiót alapítanak az ex-Call of Duty vezérek

Jason West és Vince Zampella, az Infinity Ward nemrégiben kilépett vezetői új stúdiót alapítanak Respawn Entertainment néven, az EA lesz a kiadójuk.

Gears 3 hivatalos bejelentés, trailer, CliffyB interjú

Végre sok került Cliff Blesziniski szereplésére Jimmy Fallon műsorában, s ahogy az interjúban is hallhattuk, felfedték a világ legrosszabbul őrzött titkát.