Hírarchívum - 2010. április

Ingyenesen tölthető a God of War soundtrackje

Ingyenesen is letölthető a God of War-trilógia teljes soundtrackje - nem árt sietni, ha érdekel, mert állítólag csak egy baki miatt érhetők el bárki számára a fájlok.

Egy héttel korábban érkezik az Alan Wake

A Lost Planet 2 mellett az Alan Wake is korábban jelenik meg az eredetileg tervezett boltokba kerülési dátumnál - egy hétről van szó csupán, de az is több, mint a semmi!

Készül a City of Heroes második része?

A City of Heroes az első komolyabb szuperhősös MMO-játék volt, 15 kiegészítőt is megélt, nem csodálkoznánk, ha a NCSoft belevágna a folytatás fejlesztésébe.

Call of Duty 7 - jövő héten jönnek az első infók?

Ha minden igaz, jövő héten futnak be az első hivatalos információk a Call of Duty hetedik részéről, mely a pletykák szerint hidegháborús környezetben játszódhat majd.

Elkészült a Metal Gear Solid: Peace Walker

A Peace Walker utolsó sajtótájékoztatóján Kojima azt is bejelentette, hogy a múltkori Assassin's Creed-poén nem átverés volt, hanem tényleg benne lesz a játékban.

Nyerj WayteQ P55 hordozható HD lejátszót!

Legújabb nyereményjátékunkban kisorsolunk három darab, HD film lejátszásra is képes WayteQ P55 hordozható MP5 lejátszót. Tippelj, és nyerj!

Lezárult a COD: MW2 Stimulus Package nyerjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban egy redeem kódot sorsoltunk ki a Call of Duty: Modern Warfare 2 Xbox 360-as DLC-jének ingyen letöltéséhez. A nyertesnek gratulálunk!

Gran Turismo 5 - mozgásban a McLaren F1

Új videót találtunk a Gran Turismo 5-ről, amelyben egy McLaren F1-et figyelhetünk meg körözés közben. A felvétel nem a legjobb minőségű, de a játék így is csodaszép!

Egy hét ingyen Live a Stimulus Package-tulajoknak

A Microsoft némi ajándékkal kompenzálja azokat a játékosokat, akik már az első percekben le szerették volna tölteni az új Stimulus DLC-t, de nem tudták.

Sikeresek a Kevin Butler-féle PS3 reklámok

Kevin Butler, a Sony ál-ügyvezetője, aki feldobta a Playstation 3 legújabb reklámjait, hatalmas siker. A Sony szerint végre nem arrogánsnak látják őket a vásárlók.