Hírarchívum - 2010. április

Olcsóbb lesz az új Splinter Cell gyűjtői kiadása

Az új Splinter Cell gyűjtői kiadását eredetileg 80 dolláros áron kívánták forgalomba hozni, de mint kiderült, ez az ár lecsökken 70 dollárra.

Copa Libertadores licensz a PES 2011-hez

A Konami a napokban közölte, hogy sikerült megszerezniük a Copa Libertadores, azaz Dél-Amerika Bajnokok Ligájának megfelelő sorozat licenszét a PES-hez.

Friss Test Drive Unlimited 2 előzetest kaptunk

Az OXM még a Test Drive Unlimited 2 bejelentésekor ígéretet tett, hogy április 8-án előzetest közöl az Eden Games legújabb játékáról - nos, az előzetes megérkezett.

Need for Speed World - kié a legszebb Porsche?

A híres autógyár, a Porsche és az Electronic Arts autókészítő pályázatot hirdetett: a Porsche 959 3D-s modelljét kell elkészíteni, a megadott szabályok szerint.

Május elején jön a Stimulus PC-re és PS3-ra

Annyit már tudtunk, hogy az X360-as változat után egy hónappal számíthatunk a Stimulus Package többi változatának megjelenésére - most kiderült a pontos dátum.

Hivatalosan is bejelentették az új F.E.A.R.-t

Egy élőszereplős trailer kíséretében mutatták be a F.E.A.R. harmadik részét - a játék ősszel fog megjelenni PC-re és az újgenerációs konzolokra.

Leállították a Battlefront Online fejlesztését

Pletykákból tudtunk róla, be sem mutatták hivatalosan, de lehet nem is fogják: a Star Wars: Battlefront Online fejlesztői ideiglenes leépítések miatt kénytelenek feladni a projektet.

PlayStation 3-ra is megjelenik az új Portal?

A PSM3 magazin legutóbbi előzetese szerint a PlayStation 3 lehet a negyedik platform, melyen a Portal folytatása tiszteletét teszi majd karácsony környékén.

Green Day: Rock Band - itt a teljes dallista

Teljes mértékben igazak voltak a korábbi pletykák a Green Day: Rock Band majdani dallistájával kapcsolatban - a hivatalos felhozatalt az Entertainment Weekly tette közzé.

Folytatódik a Fűrész játékváltozata

Úgy látszik, a Konami észrevette, hogy a hat Fűrész-filmhez képest ők jócskán le vannak maradva - be is jelentették a napokban a Saw játékváltozatának folytatását.