Hírarchívum - 2010. május

Ingyenesen letölthető a Portal

A Steam most rendkívüli lehetőséget kínál: május 24-ig bárki letöltheti az első Portal játékot PC-re vagy Mac-re, ráadásul mindezt teljesen ingyen! Nehogy lemaradj róla!

Test Drive Unlimited 2 - demó helyett bétateszt

Az Eden Games betekintést engedett a Test Drive Unlimited 2-be - a külföldi média nem vesztegette az időt, gyorsan közölték az új információkat és számos képet is.

Mafia II - itt a második fejlesztői napló

Az új videóban fejlesztőkkel készített interjúkat láthatunk, de nem maradhatott ki egy kis gameplay sem - a játékról süt, hogy igényes alkotás, a 2K Czech kitett magáért.

Hamarosan csökkenni fognak a konzolok árai?

Az MCV értesülései szerint a konzolgyártók árcsökkentésre készülnek, ezt pedig az E3-on fogják bejelenteni. Természetesen egyikük sem erősítette meg a híreket.

Wii-re is megjelenik a Call of Duty: Black Ops

A hivatalos bejelentésben nem említették meg a Wii-s változatot, azonban az Activision megerősítette, hogy a Nintendo gépén is játszható lesz az új Call of Duty.

A használt játék még a kalózkodásnál is rosszabb

A Blitz Games egyik alapítója szerint a konzolokat tekintve még a kalózkodásnál is nagyobb problémát jelent a használt játékokkal történő kereskedés.

Három új Need for Speed jön 10 hónapon belül

Az EA jelenleg három Need for Speed játékon dolgozik, és mindegyikük még 2011 áprilisa előtt megjelenik, tudhattuk meg a kiadó 2010-es üzleti jelentéséből.

Készül a Dragon Ball: Raging Blast második része

Készül a tavaly novemberben debütált, újgenerációs Dragon Ball: Raging Blast folytatása - az új rész is kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg.

5 milliónál a Bad Company 2, 10 milliónál a FIFA

Az Electronic Arts eladási adataiból szemezgettünk, s örömmel látjuk, hogy a Bad Company 2 félelmetesen jól teljesít, de még mindig a FIFA viszi a prímet.

Coppola nem rajong a mostani 3D-s technikáért

A rendezőistenség Francis Ford Coppola elmondása alapján nem kifejezetten rajong a mai 3D-s technológiáért, s még mindig elavultnak tartja a szemüveges megoldást.