Hírarchívum - 2010. május

Fél év alatt 5 millió Nintendo 3DS kelhet el

A Nintendo DS a világ legnépszerűbb játékgépe, a térbeli megjelenítésre képes 3DS pedig még inkább húzza majd a nevet. A kiadó fél év alatt 5 milliós eladásra számíthat.

Nem szabad még temetni a This is Vegas-t

A This is Vegas készültét két éve jelentették be, a Midway tavalyi csődeljárása után pedig úgy tűnt, hogy sosem készülhet el a játék. Nem szabad azonban még temetni!

Call of Duty: Future Warfare és még 3 új trilógia!

Call of Duty: Future Warfare, Space Warfare, Secret Warfare, és Advanced Warfare. Ez összesen négy új COD trilógia, mely tegnap lepleződött le véletlenül.

Gamekapocs Facebook csatorna: még van hely!

A Gamekapocs Facebook rajongóinak száma átlépte a 700-at, nem kell azonban félni, a helyek nem fogynak el, továbbra is csatlakozhat mindenki!

A DS a világ valaha volt legnépszerűbb játékgépe

Az NDP piackutató cég szerint a Nintendo DS a világ valaha volt legnépszerűbb játékgépe. A kis konzol eladásai most lassultak, de még így is sikerült rekordot dönteni.

HWSW: Magára talált az NVidia

A recesszió előtti állapotot idézi az NVIDIA első negyedéves teljesítménye. A vállalat 51 százalékkal növelte forgalmát 2009 azonos időszakához képest, írja a HWSW.

Először mozgásban az új Lara Croft játék

A Lara Croft and the Guardian of Light szakít az eddigi Tomb Raider szériával: a hősnőt immáron felső nézetből irányíthatjuk, és lesz társunk is!

Hamarosan kipróbálható a Modnation Racers

A LittleBigPlanet után újabb aranyos építgetős játék jön PS3-ra, csak ezúttal autós témában. A Modnation Racers szerdán jelenik meg, előtte azonban lesz demó!

Alan Wake novellák magyarul, online

A Microsoft minisorozata bevezet minket az Alan Wake kalandok legsötétebb titkaiba. A filmet a BrightFalls.com oldalon nézheted, most pedig itt a novella, magyarul!

Egy hónappal előbb indulhat a Move, mint a Natal

A brit The Gadget Show házigazdája, Jason Bradbury szerint szeptemberben érkezik a Playstation Move, amivel kerek egy hónappal a Natal előtt startolhatna el.