Hírarchívum - 2010. május

Ben Kingsley is megszólal majd a Fable III-ban

Sir Ben Kingsley maga jelentette be, hogy szinkronszínészként fog közreműködni a Fable III munkálatainál - a brit színész egy királyt alakít majd.

Xbox-exkluzív Call of Duty-gyűjtemény készül?

Internetes áruházak honlapján bukkant fel először a Call of Duty: The War Collection, amelyben három második világháborús Call of Duty-epizód kapott helyet.

Megerősítve: jön a LittleBigPlanet 2

Jó ideje számítottunk rá, viszont hivatalosan eddig senki sem erősítette meg, hogy folytatódhat-e a LittleBigPlanet - most úgy tűnik, lesz második rész.

Steam-exkluzív gyűjtői kiadást kap a Civilization V

A Civilization ötödik része Steam-exkluzív gyűjtői kiadást kap majd, sőt ha a Valve rendszerén keresztül rendeled elő a játékot, további ajándékokra is számíthatsz.

Jun Takeuchi nem csinál Resident Evil 6-ot

Jun Takeuchi, a Resident Evil 5 producere nem akar közreműködni a hatodik rész fejlesztésénél, sőt jó pár évig nem akar a sorozattal foglalkozni. Kár érte.

Jó eredménnyel zárta a negyedévet az Activision

Az Activision saját várakozásait is felülmúlták a március 31-ével zárult negyedév tényleges pénzügyi eredményei: az óriáskiadó 1.3 milliárd dollárt kaszált.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Az Electronic Arts volt a tavalyi év legjobb kiadója

A Metacritic összesítése szerint az Electronic Arts volt 2009 legsikeresebb kiadója, picivel előzte meg a második Nintendót és a bronzérmes Sony-t.

Kooperatív móddal bővül a Red Dead Redemption

Megjelenés után, júniusban érkezik az az ingyenes DLC, amely kooperatív móddal bővíti a Red Dead Redemptiont - valószínűleg senkit sem kell noszogatni majd, hogy töltse le.

Electronic Arts: Halo-gyilkos lehet a Crysis 2

A legszebb, amit egy kiadó megígérhet, ha az új játéka megjelenik, agyba-főbe fog verni minden eddigi sikercímet. Így tett az Electronic Arts is, szerinte a Crysis 2 fog tarolni.