Hírarchívum - 2010. május

Repülőszimulátor lesz az új MySims

Repülőszimulátor lesz az új Sims-epizód, persze jó nagy idézőjelekben. A MySims SkyHeroes ősszel jelenik meg, a sorozat történetében először PS3-ra és X360-ra is.

Már készül a Lost Planet-mozi forgatókönyve

Ari Arad, a Lost Planet film producere árult el néhány érdekességet a készülő filmről, melynek forgatókönyvét David Hayter, Solid Snake szinkronhangja írja.

Assassins Creed: Brotherhood - Ezio a mester!

Ezio a fejvadászok mesterévé vált, s saját titkos csapatát vezényli a templomosok elleni véget nem érő küzdelemben, most először többjátékos üzemmódban is!

Criterion: az E3-on mindenre fény derül

Az eddig leginkább a Burnout-sorozatról és a BLACK-ről ismert Criterion következő munkája egyelőre titok. De azt ígérik, pár hét múlva az E3-on mindenre fény derül!

Eléggé félelmetes a FEAR 3 dobozképe

Nem túl nagy a felhajtás a készülő Fear 3 körül. Habár a megjelenési dátum egyelőre nem ismert, legalább most már tudjuk, milyen dobozt keressünk a boltokban.

Készül a HAWX 2, megjelenés idén ősszel

A Ubisoft ma bejelentette, hogy készül a HAWX folytatása, s meglepő módon a megjelenési dátumot is azonnal kitűzték idén őszre, minden létező platformra.

Újabb információk futottak be a Gears of War 3-ról

Egy orosz magazin szállította az első komolyabb Gears of War 3 előzetest, amelynek nem csak iszonyatos mennyiségű infót, hanem vadi új képeket is köszönhetünk.

Nintendo Wii-re is megjelenik a Pirates!

Sid Meier klasszikusát még 2004-ben újították fel: most az a verzió fog megjelenni Nintendo Wii-re is, persze néhány extra aprósággal megtoldva.

Star Wars: Force Unleashed 2 - megvan a dátum

A Star Wars-nap alkalmából a LucasArts kitűzte a The Force Unleashed 2 megjelenési dátumát, és az is kiderült, hogy a sorozat főhőse majdnem egy wookie lett.

Októberben jön az új Medal of Honor

Egy hónappal az új Call of Duty előtt, októberben fog megjelenni a Medal of Honor. Az EA rendkívül ambiciózusnak tűnik, a célja az FPS-műfaj visszahódítása.