Hírarchívum - 2010. május

Három új Crysis 2 screenshotot kaptunk

Három új kép látott napvilágot a Crysis 2-ből. A screenshotokon teljes valójukban láthatjuk az idegeneket, egy új fegyvert, a motor képességeit és az új HUD-ot is.

A feltört Max Payne 2-t árulták a Steamen

A Steam fórumán buktatták le a Rockstart, aki a Max Payne 2 tört változatát árulta a Valve rendszerén keresztül - azóta persze eltűnt az a verzió is.

F1 2010 - fejlesztői videó az időjárásról

Azt még nem tudni, hogy mennyire lesz szimulátor az F1 2010, de az biztos, hogy az eddig látott legszebb időjárásmodellel találkozhatunk benne.

Bad Company 2 - bizonytalan a PC-s co-op mód

Az Electronic Arts és a DICE tegnap jelentette be, hogy a Battlefield: Bad Company 2 kooperatív módot fog kapni, azonban a PC-sek kimaradhatnak a buliból.

Az amerikai légierőnek is hiányzik a PS3-as Linux

A Sony alaposan magára haragított néhányakat a PS3 március végi firmware-frissítésével, amely többek között a Linux támogatását is megszüntette a konzolon.

Red Dead Redemption launch trailer, képáradat

Most már tényleg csak napok vannak hátra a megjelenésig, időszerű is volt, hogy végre kijöjjön a most megtekinthető launch trailer, amivel lezárul a Red Dead kampánya.

LittleBigPlanet 2 - reklámozd a saját pályádat!

A LittleBigPlanet folytatásában lehetőségünk lesz weblapot létrehozni saját kis világunknak, s azt különböző közösségi oldalakon reklámozni a többiek számára.

Mass Effect 2: Overlord, a következő DLC

Nem kellett sokat várni a következő Mass Effect 2 DLC bejelentéséig. A Bioware ezerrel dolgozik az Overlord című kiegészítésen, megjelenés következő hónapban.

Gran Turismo 5 és a Nürburgring variánsok

Fáradhatatlanul készül a Gran Turismo 5, az érdeklődés fenntartása végett pedig Yamauchi-san ezúttal a Nürburgringre enged betekintést néhány kép erejéig.

Befutott az első Bulletstorm előzetes

Az Epic és a People Can Fly kicsapta az első előzetest a fejlesztés alatt álló Bulletstormból. Nince Inch Nails, brutális kombók, Duke Nukem hangulat. Mi kell még?