Hírarchívum - 2012. január

Február végén jön a Binary Domain

Úgy látszik, egyaránt rosszat tett a kiadóknak és a fejlesztőknek az ünnepi szezon, igaz ez a Binary Domaint összeütő brigádra is: a SEGA tegnap bejelentette, hogy egy hetet csúszik a harmadik személyű lövölde megjelenése. Nem vagyunk híján új előzetesnek sem.

Még több látnivaló az AMY-ből

A héten jelent meg konzolokra az AMY című túlélő horror, mely pont jókor jött, elvégre a műfaj iránti szerelmünket mostanában nemigen élhettük ki. A megjelenés mellé csatolt launch trailert leszámítva, betekinthetünk a játék első 18 percébe is. A PC-s verzióra még várnunk kell.

Mass Effect tartalmak a Kingdoms of Amalurban

Újabb keresztpromócióra készül az Electronic Arts, a Kingdoms of Amalurban Mass Effect 3 tartalmakat szerezhetünk be, míg a Mass Effect 3-ban olyan páncélt és fegyvert kaphatunk, ami a Kingdoms of Amalurt idézi. Mindössze annyit kell tenni, hogy végigjátsszuk mindkét játék demóját.

Diablo III - mégsem biztos a konzolos változat

Úgy tűnik, a formula még mindig a régi: a Blizzard nem szivárogtat, amíg a fejlesztőcég nem ad ki sajtóközleményt az adott hír kapcsán, addig az a hír egyáltalán nem vehető biztosra. Tegnapelőtt írtunk a konzolos Diablo ÍII megerősítéséről az egyik munkatárs nyomán - kiderült, hogy ő máshogy értette...

CES 2012: Öt percen át mozog az új Alan Wake

Bár a Consumer Electronics Show csak részben szól a gamereknek, a GameTrailers jóvoltából nekünk is jócskán jut az élményekből és újdonságokból. A srácok legutóbb a Remedy fejesével, Oskari Häkkinennel készítettek interjút, aki az Alan Wake's American Nightmare demójával készült az eseményre.

Ghost Recon: Future Soldier - megjelenés, demó

Ismét csúszik a Ghost Recon: Future Soldier - ki tudja hanyadszorra. A Ubisoft legutóbbi állásfoglalása szerint a szellemkutyáknak idén márciusban kellett volna hadrendbe lépniük, ám ez nem lesz így. A végleges változat májusra tolódott, de előtte egy hónappal érkezik a multiplayer demó.

CES 2012: Final Fantasy XIII-2 demó és trailer

Végre felgyorsultak az események a Final Fantasy XIII második fejezete kapcsán, alig, hogy kaptunk egy jól összerakott előzetest a JRPG-k császárából, pár perce landolt a levelesládánkban a hír, hogy elérhető a kipróbálható változat is. Rajongók számára nagy nap ez.

Betekintés a Modern Warfare 3 első DLC-jébe

Az Activision nem kevesebb, mint 20 kisebb-nagyobb letölthető tartalmat tervez a Call of Duty új részéhez. Letöltéskor elsőbbséget élveznek az Elite közösségi rendszer prémium hozzáféréssel rendelkező tagjai. Az első csomag január 24-én érkezik, látnivalókkal is tudunk szolgálni!

Brutális kedvcsinálókon a Hitman: Absolution

A dán IO Interactive volt olyan kedves, és meginvitálta a sajtó munkatársait az új Hitman próbakörére, a beszámolók ma élesedtek a nagyobb magazinoknál. Ennek örömére számos drámai képet és játékmeneti felvételt zsákoltunk be 47-es ügynök új kalandjából. Ütős lesz!

Tölthető az Asura's Wrath demója

A játék fejlesztőinek ígérete szerint az Asura's Wrath egy merően újfajta megközelítéssel nyúl az akciójáték műfajába. Mától elérhető a demóverzió PSN-en és Xbox Live-on, melyben két epizódon keresztül püfölhetjük az ellenséget. Nem ezzel a programmal ringathatod álomba magadat.