Hírarchívum - 2012. január

Hova lettek a hi-res textúrák az Old Republicból?

Sok játékosnak feltűnt, hogy a Star Wars: The Old Republic indulása után furcsa módon eltűntek a korábban még elérhető magas felbontású textúrák. A BioWare megadta a hivatalos magyarázatot a problémára: a hi-res textúrák azért nincsenek a játékban, mert kivették őket belőle.

Márciusban jön a Tropico 4: Modern Times

Éppen most került komoly támadás alá a Mercedes-Benz, amiért Che Guevara fényképével reklámozták legújabb autóikat, de ez minket ne érdekeljen, amikor diktátort alakítunk a Tropicóban. Banánköztársaságunkat pedig elérte a modern idők a szele az új kiegészítőben.

Wii U - ütős a panoráma nézet

A Nintendo az E3-as leleplezés alatt elfelejtette megemlíteni, hogy van egy egész darab értelmes feature-je is a világ legidiótább nevű konzoljának. Ez a panoráma nézet, amit a Consumer Electronic Shown egy tokiói utcán készült videóval demóztak, és bizony nem semmi.

25 milliónál jár a Just Dance-franchise

A mai napon egy fantasztikus hírt közölhetünk Dakssal, ugyanis a kedvenc játéksorozatának összeladásai átlépték a 25 milliót. Éljen a Kinect, éljen a Wii, éljen a casual gaming. Szinte látni, ahogy a Gears of War és a Batman összeroskad 25 millió táncikáló játékos alatt.

4-5 órás az Alan Wake's American Nightmare

Kicsivel több, mint egy hónap van már csak hátra az XBLA-s Alan Wake megjelenéséig, így drága barátunk, Häkkinen a Remedytől elszórt néhány információmorzsát a jónép közé. Ezek szerint lesz horda mód, a sztori pedig nem kapcsolódik semmihez.

Szavazz a 2011-es év legjobb játékaira!

Kicsit megkésve, de rendíthetetlenül elindul a Gamekapocs Év Játéka szavazása. Ugye egy percig sem gondoltátok, hogy kimarad? Kérünk Titeket, hogy adjatok nyomatékot véleményeteknek, válasszátok ki kedvenceiteket! Hamarosan kiderül, hogy mely játékok voltak a legjobbak!

Még több Max Payne 3 kép landolt

Annyi biztos, hogy a Rockstar nem méri szűken a Max Payne 3 látnivalóit, de úgy látszik, minden anyag csupán a screenshotokra szorítkozik. Mindössze egyetlen trailert kaptunk az akciójátékból, jó lenne már valami mozgásban lévő cucc. De ne legyünk telhetetlenek!

Tízmilliónál jár a Naruto-széria

A Namco Bandai-nak újabban nem sok sikercíme van a Tekkenen kívül, de a Naruto alapján készült videojátékok értő közönségre találnak, az eddigi epizódokból több mint 10 millió példányt szállítottak le világszerte. A kiadó jelentése szerint Amerika a legnagyobb felvevőpiac.

Úton az Old Republic első nagyobb frissítése

Jövő hét kedden válik letölthetővé a Star Wars: The Old Republic első nagyobb frissítése, ami a Rise of the Rakghouls alcímet kapta. A BioWare a jövőben folyamatos frissítésre készül, a következő termetesebb csomagra márciusban számíthatunk, ha hihetünk az ígéreteknek.

Nem jelenik meg idén az XCOM lövölde

Nem véletlen, hogy a 2K Games viszonylag "hamar" bedobta az XCOM stratégiát, amit a Firaxis fejleszt majd: mint kiderült, a kiadó idén egyáltalán nem számol a korábban bejelentett, és a BioShock 2 fejlesztői által hegesztett FPS-sel. Hogy ennek mi az oka, azt csak sejteni lehet.