Hírarchívum - 2012. január

Februárban jön a Jagged Alliance: Back in Action

Újabb körökre osztott gyöngyszem új része látja meg a napvilágot idén a zseniálisnak ígérkező XCOM mellett, ez pedig a Jagged Alliance: Back in Action. A fejlesztők itt is a régi idők játékmenetéhez nyúltak, képzeld el a 2D-s stratégiát 3D-s környezetben, naprakész grafikával. Jövő hónapban érkezik.

Videón a Mass Effect 3 és a Kingdoms of Amalur

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, mindenképpen érdemes letölteni a Mass Effect 3 és a Kingdoms of Amalur demóját, hiszen különféle extrákat nyithatunk meg. Ha eddig nem ismerted az üzletet, akkor az EA egy videó keretében tudatosítja bennünk a két játék közti kapcsolatot.

PlayStation 3-ra költözik az első Killzone

Újra megjelenik PlayStation 3-on az első Killzone, ám ezúttal nem remake-re vagy bármi módon felújított játékra számíthatunk, a Sony szerint csupán arról van szó, hogy közvetlenül átírják a PS2-es változatot az új gépre. A játék letölthető formában érkezik, ráadásul nem is kell sokat várni rá!

A vártnál is jobb eredményekre számít a Ubisoft

Jól sikerült az ünnepi szezon a francia kiadó számára, remekül teljesített az új Assassin's Creed és a Just Dance-sorozat is, így a Ubisoft a vártnál jobb pénzügyi eredményekre számít. A véglegesített jelentés februárban érkezik, addig a vállalat emelt egy csöppet a várakozásain.

A jövő héten érkezik a The Darkness II demója

Az egykori digó gengszter, Jackie Estacado lepaktált a sötétséggel, ezért igazán finom képességeket kapott, s ehhez csupán vért kell ontania. Épp kapóra jött az eset: megbosszulta barátnője halálát és a fél maffiát legyilkolta. A második rész kipróbálható változatára a jövő hétig kell várnunk.

Egyre jobban néz ki a Game of Thrones RPG

Vajon most tényleg nagy dobásra készül a Cyanide? Tavaly ősszel a Trónok Harca világában játszódó stratégiája könnyen felejthető volt, ám abban mindenki egyetért, hogy George R.R. Martin szüleménye igazán egy szerepjáték keretein belül brillírozhat. Újabb screenshotok futottak be.

Ninja Gaiden 3 - mozgásban a multiplayer

A Team Ninja most már tényleg nem kertel: elhozza a többjátékos porciót mindenki kedvenc (?) nindzsás játékába. Megtudhatod, milyen is az, amikor egy csokornyi kíméletlen harcos egymásnak esik az elszeparált pályákon. Nem lesz sunnyogás, inkább szeletelés a katanával.

XCOM: Enemy Unknown - újabb képzönge

Lassan, de biztosan csordogálnak az új információk a Firaxis által fejlesztett XCOM-rebootról, mely minden jel szerint hű marad a klasszikus eredetihez. Lehetőségünk lesz izometrikus nézetben terelgetni csapatunkat, de akár egészen közelre is hozhatjuk a terepet.

Leépítések az id Software-nél

A pletykákat immár a Bethesda is megerősítette, ám a kiadó állítása szerint nem kell aggódni, rutinszerű erőforrás-átszervezésről van szó: egyszerűen jelenleg kevesebb munkatársra van szükségük, mint például a Rage fejlesztésének utolsó szakaszaiban. A jövőbeli projekteket nem érintik a változások.

Folytatják a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztését

Örömhír a rajongóknak, a fejlesztők a S.T.A.L.K.E.R. hivatalos Facebook-oldalán erősítették meg, hogy folytatják a várva-várt második rész fejlesztését. Egyelőre csak egy mondat árulkodik a biztató jövőről, a részletek és így a GSC sorsa nem ismert - ezek szerint viszont nagy gond nem lehet.