Hírarchívum - 2012. február

Mass Effect 3 - traileren a női Shepard

Ahogy az EA megígérte, máris itt van Shepard kapitány női verziójának sztori-trailere. Természetesen ezúttal sem kell beérnünk férfi főszereplővel, ha szeretnénk bájos leányzó is lehet karakterünk, igaz ilyenkor borul a bili, és a férfiakkal kell közelebbi kapcsolatot kiépítenünk.

Június előtt jön a Diablo III, de mi lesz utána?

A jó hír az, hogy a Blizzard az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése után elárulta: az év második negyedében a boltok polcaira kerülhet a Diablo várva-várt harmadik része. A rossz hír, hogy ennél bővebb információkkal nem szolgált, fogalmunk sincs, mi a helyzet a többi címmel.

FIFA Street - terítéken a játékmódok

Hamarosan elérkezünk a 2012-es év első FIFA-megjelenéséhez, a FIFA Street március 16-án landol a boltok polcain, s merőben más élményt kínál, mint az EA Sports korábbi vagy bárki más focijátékai. A hangsúly itt gólszerzés mellett a cselekre és trükkökre terelődik, küldjük el gyufáért a többieket!

Vér, hóesés, letargia - új képeken a Max Payne 3

Könnyen lehet, hogy ha egy sorba kötnénk a Max Payne 3-ból eddig kiadott screenshotokat, alátennénk valami könnyfakasztó zenét, ütős kis trailer sülne ki belőle. A Rockstar viszont úgy gondolja, éljünk a pillanatnak és eláraszt bennünket új képekkel hétről-hétre.

Újraindult a Mass Effect 3 honlapja, új trailerek

Tobzódhatnak a BioWare szerepjátékának rajongói, elvégre a frissen újraindult Mass Effect site nem csupán egyszerűbb navigációt ígér, hanem öt új videót is tartalmaz. Ízelítőt kaphatunk felszerelésünk testreszabhatóságáról, a történetmesélésről és a multiplayerről.

Amikor a Blizzard és a Valve egymásnak esik

Ilyen ez a popszakma. A Defence of the Ancients óriási népszerűsége hisztériát szült, ma már pedig a legnagyobb játékfejlesztők civakodnak azon, hogy ők használhassák a kiegészítő címének ikonikus rövidítését, a DOTA-t. A Valve előrébb tart a jogi procedúrában, a Blizzard oldalról támad.

Itt az első teaser a Battleshipből

Az Activision a héten jelentette be, hogy videojátékot készít a Csatahajó című mozifilmből. A fejlesztést a Double Helix Games vállalta magára, a kaland és stratégiaelemekkel megspékelt lövöldözős játék a filmmel egy időben kerül a botlok polcaira. Befutott az első kedvcsináló mozgókép.

Március elején indul a Ghost Recon Online bétája

A Ubisoft bejelentette a Ghost Recon Online zárt bétatesztjének időpontját. Ha kellően motiváltnak érzed magad ahhoz, hogy jelentkezz a korai próbalehetőségre, csupán regisztrálnod kell a hivatalos honlapon. Befutott egy új videó is, melyben a karakterosztályokról hull le a fátyol.

Lollipop Chainsaw - trailer Valentin-napra

Az biztos, hogy ha Juliet lenne a csajod, tutira nem unatkoznál a szerelmesek ünnepén. Alap, hogy a megvárakoztatna a randin, s kissé kínos lenne, ha a nívós étterembe beállítana egy láncfűrésszel. Ha pedig megcsókolnád, éreznéd a szájában az epres nyalóka ízét.

Befutott az Aliens: Colonial Marines dobozképe

Kezdjük a napot egy igazi régen várt játékkal. Nevezetesen az ősszel a boltokba kerülő Aliens: Colonial Marines-szel - ugyan új mozgóképpel nem tudunk szolgálni, de boxarttal igen, lássuk, miképpen fest majd a játék leendő doboza a rajongók polcain.