Hírarchívum - 2012. március

DiRT Showdown - terítéken az ütközések

Az óvatosság nem mindig érdem a videojátékokban, a DiRT Showdownban meg pláne nem. A Codemasters új videójában például a verdák sérülékenységéről lesz szó, lesz olyan játékmód, ahol a roncsderbi kerül középpontba. Lássuk, miként törnek ripityára a négykerekűek!

Game of Thrones RPG - így harcolunk majd

Érdekes, hogy George R.R. Martin regényciklusa már évek óta parlagon hevert, míg jött a HBO sorozata, és most minden csapból a Trónok Harca folyik. Volt felemás stratégia, lesz belőle MMO és fapados RPG is. Az utóbbi gyöngyszemből futott be egy vérgőzös montázs.

2 millió példányban ment el az Alan Wake

Az Xbox 360-as viszonylagos sikertelenség után a PC-s verzió kiadásával már az összeladások azért korrekt számokat mutatnak. A Remedy szerint az Alan Wake franchise-nak így nagy jövője lehet, főleg mert a világ a sajátja, és nagyon közel áll a szívéhez.

The Amazing Spider-Man - előzetesen Iguana

Dr. Curt Connors alteregóját hívják Iguanának, a név bizonyára ismerősen cseng a Pókember-füzeteket sűrűn forgatóknak. Éjszaka gyíkember formát ölt, nappal pedig emberként viselkedik. Bizonyára meggyűlik vele a baja hősünknek. A karakter most egy új trailerben mutatkozik be.

Resident Evil: Operation Raccoon City launch party

Ha elsők között szeretnéd megtudni,hogy miként alakult át a Capcom zombis címe igazi csapatalapú akciójátékká, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni március 22-én a Club 4 Players konzolkocsmába. Itt lesz a Resident Evil: Operation Raccoon Cty hivatalos launch party-ja.

Ropogós képeken a Dishonored

Tegnap már egy fejlesztői videó keretében mozgásban is megcsodálhattuk az Arkane Studios játékát, most viszont egy delejes adag screenshot futott be belőle. A Half-Life 2 és a Thief szerelemgyerekének ígérkező alkotás pikáns francia utóízt kapott. Lopakodás és súlyos döntések egyvelege a Dishonored.

Kulisszák mögött a Darksiders 2

Szeretünk a dolgok mögé látni, imádjuk a fejlesztés folyamatával foglalkozó etűdöket. Főleg, hogy képregényrajzolók és más tehetséges művészekből verbuvált Vigil Gamesről van szó. A srácok ezúttal a környezetet és a karaktereket mutatják be nekünk.

BioShock Infinite - bemutatkozik Handyman

A 2K folytatja a BioShock Infinite ellenségeit bemutató videósorozatát, melynek következő állomásában Handymanről lesz szó. Ugyan az első két részben csupán Big Daddy képviselt hathatós fenyegető erőt, addig a folytatásban már számos hidegvérű dromedár tör borsot az orrunk alá.

David Jaffét nem érdekli a next-gen

A God of War és a Twisted Metal alkotója eléggé negatív hangnemben beszélt a következő generációs konzolokról. Szerinte ma már nem arra kell gyúrni, hogy jobb hardver legyen a gépekben, mert attól csak bonyolultabb lesz a fejlesztés, hanem arra, hogy bővüljön a funkcionalitás.

A rendező megvédi a Mass Effect 3 végét

Bátran mondhatjuk, hogy Mass Effect 3-lázban ég a világ. A játékból az első nap majdnem 1 millió példány kelt el, ám sokak számára a lelkesedés alábbhagyott, mikor a történet végére értek. Többen kiábrándultak a befejezést látva, sőt még petíciót is indítottak annak megváltoztatására.